0
Evropske lige

Podolski između Volfsburga i Juventusa

Objavljeno: 25.08.14 u 15:53

Volfsburg je za nemački internacionalac i člana Arsenala spreman da izdvoji 12 miliona evra, pa je po svoj prilici Lukaš Podolski blizu je prelaska u taj tim. Nemački mediji prenose da bi potpisao trogodišnji ugovor, sa opcijom produžetka na još jednu sezonu.

Lukas Podolski

Postoji i mogućnost kompenzacije, jer Arsen Venger traži rešenje u veznom redu, pa bi Luis Gustavo mogao da se uputi ka Londonu.

S druge strane, kako pišu mediji na Apeninskom poluostrvu, Nemac bi mogao da završi i u Juventusu na pozajmici. „Gazeta“ se poziva ni izvore bliske klubu, koji navode da bi Podolski mogao da stigne na jednogodišnju pozajmicu, sa mogućnošcu da na kraju sezone potpiše višegodišnji ugovor. Ključan faktor moglo bi da bude Juventusovo učešće u Ligi šampiona.

Dvadesetdevetogodišnji Podolski je za londonski klub od 2012. godine odigrao 53 utakmice i postigao 19 golova, a ugovor ima do 2016. godine.

Podolski je boje nemačke reprezentacije branio od 2004. godine na 116 utakmica i bio strelac 47 golova, a bio je član i šampionskog tima iz Brazila.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter