0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Oproštajni intervju Milijaša: Najteže mi je bilo posle Černomoreca

Objavljeno: 25.08.14 u 20:58

Kapiten je napustio svoju drugu kuću Marakanu i otišao trbuhom za hlebom. Nenad Milijaš će od sutra biti novi član Manise, a fantastični izvođač prekida nije mogao da napusti Beograd a da ne da oproštajni intervju za sajt Moja Crvena zvezda.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sada već bivši kapiten Crvene zvezde je otkrio da još nije potpisao ugovor sa Manisom, ali da će to učiniti u naredna dva dama.

„Još uvek nisam ništa potpisao. Tek treba da odem tamo. Sve smo se dogovorili, ostalo je da odradim lekarske preglede i to je to“, istakao je Milijaš.

Budući vezista Manise je otkrio da je dugo „lomio“ šta da uradi, da li da napusti Markanu ili da ostane.

„Pričao sam dugo sa upravom kluba, i oko mojih mogućnosti i problema koje klub ima, oko svih tih stvari i došli smo do zaključka da je ovo najbolje rešenje“, rekao je Milijaš.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zvezda neće dobiti obeštećenje od transfera, jer je dogovor da se ono uplati na ime duga prema igraču.

„Mislim da Zvezda neće dobiti obeštećenje, jer bi ono trebalo da bude ono što smo se uprava i ja dogovorili oko finansija i oproštaja duga“, iskren je Milijaš.

Nenad je takođe otkrio kada mu je bilo najteže za vreme igranja u crveno-belom dresu.

„Černomorec mi je bio najteži momenat u karijeri i nešto nakon čega sam se teško podigao. Zvižduci navijača posle promašenog penala su me deprimirali. Meni je reakcija navijača odlika toga kako radiš, kakav si bio u tom klubu, da li si odigrao dobro ili ne. Oni odlučuju o svemu tome, jer oni dolaze da te gledaju i zbog njih se igra fudbal“, rekao je Milijaš.

Levonogi bombarder je otkrio i koji mu je gol bio najlepši koji je postigao u Zvezdinom dresu.

„Teško mi je da izaberem najbolji ili najlepši, ali mogu da kažem da mi je dosta značio gol Partizanu u polufinalu Kupa. Ako moram da izaberem najvažniji neka to bude onaj koji sam dao Ivici Kralju kada smo u polufinalu Kupa slavili sa 1:0“, iskren je kapiten.

Milijaš je otkrio i ko bi mogao da ga zameni na sredini terena u Crvenoj zvezdi, a da se ne oseti promena.

„Od pojačanja će Avramovski i Bosančić dobiti šansu da istrče na Marakanu i nadam se da će je iskoristiti. Kvalitetni su igrači i mislim da će uspeti da iznesu sve što je teško, jer koliko je najlepše, toliko je i najteže igrati u Zvezdi“, istakao je Milijaš.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kapiten je na kraju poslao i poruku navijačima.

„Poruka je samo da pomognu ovim mladim igračima da dođu do titule, jer će im to mnogo značiti kao što je to i meni značilo“, rekao je Nenad Milijaš koji je za Crvenu zvezdu postigao 66 golova na 195 utakmica.

Kompletan intervju sa Nenadom Milijašem možete pročitati na sajtu Moja Crvena zvezda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter