0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Varga: Dobra uvertira pred revanš sa Nefčijem

Objavljeno: 24.08.14 u 21:40

Pomoćni trener Partizana Zvonko Varga, koji je na klupi menjao suspendovanog šefa struke Marka Nikolića, istakao je da je drugo poluvreme koje je njegov tim odigrao protiv Donjeg Srema recept kako „parni valjak“ treba da igra u revanš utakmici plej-ofa za Ligu Evrope.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Prvo poluvreme nije bilo kako treba. Nismo dobro stajali na terenu i igrali smo bez energije. U nastavku utakmice smo mogli da damo golova koliko smo hteli. Drugo poluvreme bi trebalo da nam bude recept kako da igramo protiv Nefčija u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope“, istakao jeZvonko Varga.

Nekadašnji špic Partizana je istakao da je ključni momenat utakmice bio ulazak u igru iskusnih igrača Saše Ilića i Danka Lazovića.

„Kada su oni ušli u igru sve je izgledalo daleko lakše. Ilić i Lazović su pokazali koliko vrede i koliko znače ovom timu“, iksren je bio Varga u izjavi za Arenusport.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter