0
Domaći fudbal

Vojislav Stanković ostaje za revanš s Nefčijem, posle put Palerma

Objavljeno: 23.08.14 u 08:48

Štoper Partizana, Vojislav Stanković, najverovatnije će biti na raspolaganju šefu struke Marku Nikoliću za revanš meč plej-ofa Lige Evropa sa Nefčijem.

vojislav stankovic

Nakon te utakmice, kako sada stvari stoje, uslediće put „rezervnog kapitena“ u Palermo, novi klub defanzivca crno-belih koji će na Siciliji inkasirati sumu od 600.000 evra, koliko će, na ime obeštećenja, zaraditi i Partizan.

„Još sam igrač Partizana i najverovatnije ću biti na raspolaganju i za revanš meč. Želim da pomognem timu koliko god mogu“, kazao je Stanković, prenosi „Sportski žurnal“.

Ovaj momak nakon prve utakmice s Nefčijem i pobede crno-belih od 3:2sam je javnosti otkrio da je blizu odlaska u Palermo. U ustima štoperac tima iz Humske i dalje je gorak ukus u ustima zbog lošeg starta u prvom meču:

„Po ko zna koji put loše smo počeli meč. Opet smo sami sebi dali dva gola. Videli smo „ludih” 30 minuta, međutim, pokazali smo karakter i vratili se u igru. Pobedili smo autogolom, ali smo ga apsolutno zaslužili, u drugom delu imalo smo pet ili šest stopostotnih prilika“, kaže Stanković.

Uprkos teško izvojevanoj pobedi, novi član Palerma smatra da crno-beli još nisu rešili pitanje plasmana u grupnu fazu:

„Posao još nije završen, moramo da smognemo snage da u revanšu odigramo najbolje moguće i uz pobedu, ili remi, obezbedimo jesen u Evropi“, podvukao je Stanković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter