0
Evropske lige

Mandžukić presudio „kralju“: Atletiku prvi trofej u Španiji (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.14 u 00:30

Fudbaleri Atletiko Madrida osvojili su prvi trofej u novoj sezoni pošto su pobedom od 1:0 (prvi meč 1:1) nad gradskim rivalom Realom na „Visente Kalderonu“ podigli pehar namenjen pobedniku Superkupa Španije. Strelac odlučujućeg gola bio je Mario Mandžukić u 2. minutu.

Počela je utakmica šokantno po „kraljevski klub“. Već u drugom minutu golman Atletika Moja je ispucao jednu loptu Grizman ju je glavom spustio do Mandžukića, a ovaj je kao iz topa poslao u gol. Ispostaviće se za konačnih 1:0 i prvi pehar „jorgandžija“ u novoj sezoni.

Pokušavao je Real Madrid na sve načine da stigne do izjednačenja, ali su Rodrigez, Bejl i Benzema promašivali stopostotne šanse. Najbolju je u 25. minutu propustio Kolumbijac kada je izašao jedan na jedan sa Mojom, a ovaj bravurozno intervenisao. Kristijano Ronaldo je u igru ušao tek u drugom poluvrmenu, ali kraljevskom klubu nije uspeo da pomogne da dođe do drugog pehara na početku sezone.

Pobedom nad gradskim rivalom Atletiko Madrid je dokazao da će i ove sezone biti kandidat za titulu u Španiji.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter