1
Evrokupovi

Stamenković: Više smo očekivali od Partizana, na našem terenu smo dobijali i bolje ekipe

Objavljeno: 22.08.14 u 09:15

Bivši čuvar mreže Crvene zvezde i sadašnji golman Nefčija, Saša Stamenković, nije previše impresioniran nastupom crno-belih u plej-of rundi kvalifikacija za Ligu Evrope.

sasa stamenkovic

Stamenković, poznat po sukobu sa Grobarima još od pre dve sezone, nekoliko puta se tokom same utakmice našao na meti prozivke navijača.

Ipak, nakon meča srpski internacionalac nije gubio kontrolu već je u maniru pravog profesionalca govorio o dešavanjima sa terena na kojem je Partizan slavio trijumf rezultatom 3:2.

„Svi su bili na visokom nivou, radili svoj posao. Imam izuzetno lepo mišljenje o ovoj ekipi Partizana“, rekao je Stamenković.

Nekadašnji golman crveno-belih s Marakane primio je tri gola, dva od saigrača, a kako sam kaže – nikada ranije u karijeri nije imao takvo iskustvo.

„Ne sećam se da sam nekad u karijeri primio dva autogola. To je odredilo konačan ishod utakmice. Nezadovoljan sam konačnim rezultatom, jer smo vodili 2:0, i mislim da je trebalo da izvučemo više. U Bakuu imamo šanse, jer nas svaka pobeda od dva gola razlike vodi dalje. Očekivali smo više od Partizana, na našem terenu su padale i veće ekipe, azerbejdžanski narod je zaslužio da se plasiramo u Ligu Evrope“, poručio je Stamenković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. „azerbejdžanski narod je zaslužio da se plasiramo u Ligu Evrope“…
    Lik je klasicna slihtara bio i ostao, gde god igrao…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter