1
Domaći fudbal

Ništa od Lacija, Vojislav Stanković odlazi u Palermo?

Objavljeno: 22.08.14 u 09:45

Defanzivac Partizana i kapiten ekipe kada u timu nije legendarni Saša Ilić, Vojislav Stanković, tokom prethodnih dana kroz medije se provlačio kao potencijalno pojačanje rimskog Lacija.

vojislav stankovic

Tokom prethodnih dana u medijima se pojavila informacija da bi štoper crno-belog tima iz Humske 1 mogao karijeru da nastavi u Kalču, tačnije u timu rimskog Lacija.

Iako je sam Vojislav Stanković najpre negirao da postoji bilo kakvo interesovanje slavnog italijanskog kluba za njega ispričavši da „ga niko nije zvao“, određenih kontakata između čelnika Partizana i italijanskih timova – sasvim sigurno, ima.

Da je to tako potvrdio je agent ovog fudbalera, Dušan Milojević koji je kazao da nebesko-plavi nisu jedini tim koji bi voleo da ima Stankovića u svojim redovima.

Posle utakmice Partizana sa Nefčijem i velikog preokreta u kojem je „Parni valjakuspeo da dođe do trijumfa rezultatom 3:2, Stanković je izjavio da je znatno bliži odlasku u Palermo, nego u Lacio:

„Koliko ja znam, bliži sam Palermu nego Laciju i ostali su samo još neki detalji da se dogovorimo, ali do tada sam fokusiran na revanš sa Nefčijem“, kazao Vojislav Stanković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Bez obzira na kvalitet VOJA je pokazao da je veliki partizanovac, nisu ga mnogo navijaci obozavali stalno je osporavan kao igrac ali je decko sasvim okej i mislim da ce tek svoj kvalitet pokazati i da ce eksplodirati tek u inostranstvu onda ce mo se pitati kako to jer ima nasih igraca koji su dokazali kvalitet tek kada su otisli u inostranstvo, mislim da ce i Voja tako. SVE NAJBOLJE U KARIJERI \ zeli ti iskren navijac Partizana

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter