1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Marko Nikolić kažnjen, Partizan bez trenera napada Donji Srem

Objavljeno: 22.08.14 u 10:22

Šef stručnog štaba Partizana, Marko Nikolić neće moći da sedi na klupi crno-belih u nedeljnom duelu sa Donjim Sremom zbog kazne koju je zaradio od Disciplinske komisije FSS.

FOTO: STARSSPORT
FOTO: STARSSPORT

Ekipa „Parnog valjka“ sinoć je imala pregršt muka pošto je, na jedvite jade, magičnim preokretom stigla do trijumfa u kvalifikacijama za Ligu Evrope pobedivši Nefči sa 3:2.

Međutim, muke crno-belih biće nastavljene već u nedelju, kada ovaj tim očekuje nastavak takmičenja u Jelen Superligi Srbije i duel sa Donjim Sremom.

Naime, Disciplinska komisija FSS, na jučerašnjem sastanku, kaznila je trenera vicešampiona Srbije jednim mečom zabrane vođenja tima i sa 200.000 dinara, zbog isključenja u Nišu.

„Nikolić je već tri puta kažnjavan u proteklih dana i to je bila otežavajuća okolnost u izricanju sankcije. Uzeli smo period od septembra 2013. Ukoliko bude ponavljao prestupe, sigurno će i eventualno naredne sankcije biti drastičnije“, poručio je Slobodan Pajović, predsednik Disciplinske komisije FSS.

Takođe, kasa Novog Pazara postaće „tanja“ za sumu od 20.000 dinara, zbog pet javnih opomena na gostovanju Čukaričkom. Kazna za Nikolića nije došla kao „grom iz vedra neba“, već je ranije bila najavljena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Ja verujem da nece biti velika steta sto Nikolic nece sedeti na klupi ili bolje reci nece biti nikakva steta i verujem da cemo jos bolje igrati. Razocarao meje svojim potupcima sa forsiranjem igracica kojima se traze kupci ( razmazeni Ninkovic), a jedan Fofana koji je doveden ili mali Ostojic dete Partizana sede na klupi ili na tribinama ima ih jos dosta koji greju klupu i sedista na tribinama koji nemogu da dodju do izrazaja zbog pojedinaca koje forsiraju UPRAVA I M. NIKOLIC, sada ce verovatno neko pomisliti na stare fudbalere e pa nije tako nedaj boze pa da nije njih DRINCICA, DANKA POGOTOVU SASE ILICA situacija bi bila jos mnogo gora. Pred Donji Srem odbrana bi morala mnogo dase uozbilji jer ono protiv Malmea, Ludogoreca a pogotovu sinoc je bilo blago reci katastrofa i stoje najcrnje te utakmice su odigrane na stadionu PARTIZANA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter