0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Briga manje na „Marakani“!

Objavljeno: 22.08.14 u 17:56

Fudbalskom klubu Crvena zvezda ukinuta je mera zabrane registracije igrača, potvrdila je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije. U saopštenju vladajućeg tela srpskog fudbala ističe se da će ‘crveno-beli’ moći da registruju igrače koji su pojačali klub ovog leta, jer su dostavljeni dokazi o izmirenju obaveza prema poveriocima ili postizanju sporazuma sa poveriocima.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Takođe, iz Crvene zvezde su deponovali sredstva na račun Fudbalskog saveza Srbije u visini duga prema Slobodi iz Užica. Razlog za takvu akciju je činjenica da je u toku proces trojne kompenzacije između Crvene zvezde, Slobode i Fudbalskog saveza Srbije.

“Na osnovu svega, stekli su se uslovi da se FK Crvena zvezda ukine mera zabrane registracije novih igrača”, stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije.

‘Crveno-beli’ su u ovom prelaznom roku doveli Miloša Bosančića, Bogdana Planića, Nenada Gavrića, Danijela Avramovskog, Predraga, Stefana Đorđevića, Stefana Antića, Đorđa Despotovića i senegalskog štopera Mamdua Mbođa.

Pošto je Zvezdi dozvoljeno da registruje igrače očekuje se da će pojačanja dovedena ovog leta moći da igraju na meču sa Vojvodinom u Novom Sadu u trećem kolu Jelen Superlige.

Zabrana registracije igrača je ukinuta i Radu, jer su dostavljeni dokazi o regulisanju obaveza prema poveriocima.

Jedini klub kojem je još uvek na snazi zabrana registracije novih igrača je OFK Beograd. Članovi Disciplinske komisije apelovali su ka rukovodstvu OFK Beograda da do isteka prelaznog roka izmire dugovanja ili postignu dogovor sa poveriocima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter