4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stamenković: Ne zanima me šta će „grobari“ da rade (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.14 u 11:15

Ekipa azerbejdžanskog Nefčija stigla je u Beograd, a golman „naftaša“ Saša Stamenković iskoristio je priliku da poseti prijatelje u svom bivšem klubu Crvenoj zvezdi.Stamenković

„Drago mi je kad god dođem na Marakanu. Ovo je moja druga kuća. Video sam se sa starim prijateljima i trenerima i to mi je velika motivacija pred sutrašnji meč sa Partizanom“, istakao je Stamenković.

Iskusni čuvar mreže se osvrnuo i na dvoboj sa beogradskim crno-belima.

„Partizan je favorit. Čeka nas teška utakmica. Ipak, mislim da će pobednik biti rešen tek u revanšu. U Beograd nismo došli sa belom zastavom“, rekao je bivši golman Crvene zvezde.

On se osvrnuo i na moguće prozivke sa tribina, kojih će se sigurno biti.

„Profesionalac sam. Koncentrisan sam samo na teren. Šta će biti na tribinama me ne zanima“, istakao je Saša Stamenković.

Crvena zvezda je Nefčiju ustupila svoje pomoćne terene, te su Azeri jutros trenirali na Marakani.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

4 Komentara

  1. Sacuvaces ti mrezu Stameni…Puno srece.Kako sam se obradovala kad sam vidjela kako se pozdravlja sa Maksom,nije nista zaboravio,a ne kao Mustafa,Zvezda ga stvorila a on „gospodin“ u partizan.

    0
    0
    Odgovori
  2. Iskreno govorecii nisi bio neki golman vise si se obazirao na prvokacije i da prvociras protivnika, jer da si kvalitetan branio bi u jednoj nemackoj ,engleskoj, spaniji i drugim jacim ligama. To sto si prvokator jer navijaci iz srbije imaju gorko iskustvo sa tobom govori o tebi kao coveku. Navijac sam zvezde ali ovo govorim jer je ipak partizan nas srpski klub i kao pravi srbin zelim da prodje dalje i dostojno reprezentuje pre svega Srbiju i srpski fudbal. A ti shvati i delijama i grobarima je jedna te ista otadzbina, zemlja SRBIJA I POSTUJUCI NAVIJACE U SRBIJI KAO CLAN STRANOG KLUBA postujes i drzavu SRBIJU. Ne budi izdajica

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter