0
Evrokupovi

Plej-of za Ligu šampiona: Maribor ispravlja „nepravdu“, derbi u predgrađu Pariza

Objavljeno: 20.08.14 u 08:50

Večeras su na programu preostali mečevi plej-ofa za Ligu šampiona, a derbi se igra u predgrađu Pariza gde će koplja da ukrste Lil i Porto.liga sampiona

Trener francuskog predstavnika lopticu favorita prebacio je na stranu Portugalaca.

„Porto je favorit u ovom dvoboju. To je tim koji godinama konstantno igra u Ligi šampiona. Dovode mlade i supertalentovane igrače. Ako želimo da uđemo u Ligu šampiona moramo da postižemo golove. Naši napadači moraju da budu vrlo raspoloženi u narednih 180 minuta“, istakao je trener Lila, Rene Žirard.

Ipak, sve oči fudbalske javnosti biće uprte u Ljubljanu gde će Maribor dočekati Seltik, koji je za „zelenim stolom“ izborio plasman u plej-of Lige šampiona.

„Maksimalno smo spremni za ovaj veoma bitan meč za nas. Seltik je veoma opasan protivnik, iako je izgubio sa 6:1 od Legije. Škoti su tada promašili mnogo šansi. Takođe, promenili su trenera i sada igraju dugim loptama što bi nama moglo da napravi problem. Mogu da računam na sve igrače i verujem da će svi dati 100 posto da pobedimo Seltik. Ovo je velika šansa za ovu generaciju fudbalera Maribora“, istakao je trener slovenačkog šampiona Ante Šimundža.

Plej-of za Ligu šampiona:

Staza šampiona:

Maribor – Seltik 20.45
Alborg – APOEL 20.45
Slovan B – BATE 20.45

Staza pratilaca:

Standard – Zenit 20.45
Lil – Porto 20.45

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter