0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ništa od selidbe na Marakanu: Lalatovićeva želja ipak ide u Seriju A

Objavljeno: 19.08.14 u 23:31

Tokom jutra pojavila se informacija da bi jedan od fudbalera koji je bio isključiva želja trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića do kraja prelaznog roka mogao da pojača redove srpskog šampiona, ali kako Hotsport saznaje to se ipak neće desiti.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, Sportski žurnal je jutros objavio da je Crvena zvezde veoma blizu dogovora sa Donjim Sremom u vezi transfera Radeta Krunića, ali menadžer veziste kluba iz Pećinaca Jovica Radonjić za naš portal demantuje tu vest i otkriva da će mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine karijeru najverovatnije nastaviti u Italiji, kao što smo i najavili pre dve nedelje.

„Gotovo sve je već dogovoreno sa Veronom i Krunić bi uskoro trebalo da postane novi član ovog kluba. Ostalo je još samo da se Donji Srem i Verona dogovore oko visine obeštećenja, ali verujem da neće biti problema“ – rekao je Radonjić za Hotsport.

Ranije se govorkalo da Sremci za svog vezistu traže neverovatnih 300.000 evra na ime obeštećenja što je bio i glavni kamen spoticanja prilikom pregovora sa Zvezdom, ali s obzirom da Kruniću ugovor sa klubom iz Pećinaca ističe tokom zime gotovo izvesno je da će Italijani pokušati da smane njegovu cenu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter