0
Domaći fudbal

Novi Pazar nezadovoljan tretmanom i suđenjem

Objavljeno: 17.08.14 u 17:58

Generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać rekao je da je nezadovoljan tretmanom kluba prilikom dolaska u Beograd i suđenjem arbitra Maja Vujovića na meču protiv Čukaričkog.

novi-pazar

– Doživeli smo neviđenu situaciju od ulaska u Superligu. Iako smo uredno obavestili policijsku upravu Beograda o detaljima vezanim za dolazak i boravak naše ekipe, niko od njihovih službenika se nije pojavio, što im je obaveza. Nikoga nije bilo ni noć pre utakmice, ni kada je naš autobus krenuo ka stadionu domaćina – rekao je Korać Tanjugu.

On je dodao da će klub zatražiti detaljan izveštaj ministarstva unutrašnjih poslova.

– Nepojmljivo je da se uvek dižu tenzije i celi bataljoni dolaze kada se utakmice igraju u Novom Pazaru, a naša ekipa nije ispraćena ni sa dva saobraćajca – poručio je Korać.

Utakmica između Čukaričkog i Novog Pazara završena je bez pobednika – 1:1.

– Očekivali smo da će skidanje sa liste uticati na suđenje ove sezone, ali sinoćnje suđenje Maja Vujovića nas uverava da od toga nema ništa. Perfidno suđenje ovog gospodina nastavilo se i kada smo mi u pitanju. Uložili smo prigovor, uputićemo i žalbu na suđenje. Ovo nije prvi put, gospodin Vujović nas je prošle sezone katastrofalno oštetio na utakmicama protiv Voždovca i OFK Beograda – zaključio je Korać.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter