0
Evropske lige

„Nejmar je najbolji igrač Brazila, ali još nije zvezda!“

Objavljeno: 17.08.14 u 14:37

Selektor Brazila Dunga ističe da Nejmar neće biti prava zvezda svetskog fudbala sve dok ne osvoji Svetsko prvenstvo. Fudbaler Barselone je sa samo 22 godine bio najbolji igrač Brazila na ovom Mundijalu, sve dok zbog povrede nije morao da propusti samu završnicu.

Nejmar-Iz-Bolnice

“On je najbolji igrač Brazila, ali nije zvezda. Da biste dobili status zvezde, morate da budete svetski šampion. Ali, mi ćemo vredno da radimo da to učinimo da kada bude igrao za reprezentaciju, Nejmar odigra iznad novoa koji definiše zvezdu”, rekao je Dunga.

Dunga je takođe prokomentarisao da su kritike rada njegovog prethodnika Luisa Felipea Skolarija posle poraza u polufinalu Mundijala od Nemačke sa 7:1 neopravdane.

“Lako je kritikovati, isticati mane svojih idola. Skolari je šampion, sposoban i principijelan. Brazil je primio gol i od tada im Nemačka nije dala da dišu”, istakao je Dunga.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter