0
Domaći fudbal

JSL: Zvezda dočekuje Jagodinu, Partizan gostuje u Nišu

Objavljeno: 16.08.14 u 09:20

Jelen Superliga se danas i sutra nastavlja mečevima drugog kola, šampion Crvena zvezda dočekuje Jagodinu, dok Partizan gostuje niškom Radničkom. Kao i obično, umesto fudbala, u prvom planu su finansijski problemi srpskih klubova.

jsl

Trener Zvezde, koja je u prvom kolu savladala Nišlije sa 2:0, Nenad Lalatović ponovo neće moći da računa na devetoricu novajlija, jer Zvezde još nije regulisala dugove i dalje se takmiči sa „uslovnom licencom“.

Velike probleme imaće i Partizan, čiji su igrači u utorak odbili da treniraju u znak protesta zbog neisplaćenih zarada. Pregovori sa upravom idu po sistemu toplo-hladno, pa će trener Marko Nikolić morati da pronađe pravi način da motiviše igrače pred nezgodno gostovanje u Nišu. Crno-beli su u prvom kolu uz mnogo muke savladali Voždovac.

Ovajač kupa, novosadska Vojvodina, gostuje povratniku u elitu, lučanskoj Mladosti. Novosađani su na startu šampionata bili ubedljivi protiv OFK Beograd, dok su Lučanci osvojili bod protiv Jagodine.

Ekipa Čukaričkog, posle trijumfa nad Napretkom u Kruševcu, sutra dočekuje Novi Pazar sa željom da ostane na pobedničkom koloseku.

Novi Pazar je u derbiju prvog kola minimalnim rezultatom bio bolji od Rada. „Gradjevinare“ u drugom kolu očekuje duel na domaćem terenu protiv još jednog povratnika u elitu, ekipe čačanskog Borca.

Čačani su na premijeri rutinski slavili protiv Donjeg Srema i ambicizno ušli u novu sezonu. Tim iz Pećinaca sutra će ugostiti Voždovac. Fudbaleri OFK Beograda pokušaće da poprave lošu sliku koju su ostavili na startu šampionata, a priliku za to imaće u duelu sa subotičkim Spartakom.

U poslednjoj utakmici kola kragujevački Radnički će dočekati Napredak iz Kruševca.

JSL, drugo kolo:

subota:

Rad – Borac (17.30h)
Mladost – Vojvodina (17.30h)
Donji Srem – Voždovac (17.30h)
OFK Beograd – Spartak (17.30h)
Radnički Niš – Partizan (19h)
Čukarički – Novi Pazar (20h)
Crvena zvezda – Jagodina (21h)

nedelja:

Radnički Kragujevac – Napredak (17.30h)

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter