2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

Lalatović: Napravio bih dve izmene da mogu da računam na sve igrače

Objavljeno: 15.08.14 u 13:13

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 21 čas na Marakani dočekuju Jagodinu u okviru drugog kola Jelen Super lige, a još je neizvesno da li će trener crveno-belih moći da računa na novajlije.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

„Očekuje nas veoma teška utakmica protiv tima koji je u prethodne dve godine promenio samo dva igrača, osvojio Kup Srbije i igrao u Evropi. Jagodina je dobro organizovan klub i biće mnogo teško pobediti. Ipak, trijumf je za nas imperativ i zato pozivam navijače da u što većem broju dođu na Marakanu i pomognu nam na putu do nova tri boda“, istakao je trener Crvene zvezde Nenad Lalatović.

Šef struke crveno-belih je otkrio da ako bude mogao da računa na novajlije da će prvih 11 pretrpeti dve izmene u odnsou na duel sa Radničkim iz Niša.

„Ako budem mogao da računam na ceo igrački kadar, onda će sigurno biti dve izmene u odnosu na prošlu nedelju“, rekao je Lalatović ne želeći da kaže o kojim fudbalerima je reč.

Za mladog vezistu Vukana Savićevića dileme nema, Zvezda mora da napadne od prvog minuta.

„Jagodina je doličan tim, ali nas zanima samo pobeda. Moramo da igramo agresivno i moćno u napdau kako bi smo zabeležili nova tri boda. Valjalo bi uhvatiti pobednički zalet“, rekao je Savićević.

hotsport.rs- K. K.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter