6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bodiroga i Tumbaković kandidati za predsednika Partizana

Objavljeno: 15.08.14 u 11:07

Kako prenose Naše novine najozbiljniji kandidati da zamene Dragana Đurića na mestu predsednika Partizana su proslavljeni košarkaš Dejan Bodiroga i bivši trener crno-belih Ljubiša Tumbaković.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Nije neka tajna da bivši trener Partizana i sportski direktor kluba želi da sedne u predsedničku fotelju i da je zbog toga odbio Đurićev poziv da preuzme mesto potpredsednika posle odlaska Branka Ružića, a nije želeo ni trenersko mesto. On bi na izbornoj skupštini verovatno imao podršku Đurića i struje koja je odana njemu“, naveo je za “Naše Novine” izvor blizak klubu.

On je dodao i da bi Dejan Bodiroga sigurno bio osveženje na našoj fudbalskoj sceni.

„Odavno se pojavila priča da je Bodiroga zainteresovan za poziciju predsednika i da njegova struja odavno lobira među članovima Skupštine za njega. On bi bio novo i sveže lice koje do sada nije imalo veze sa fudbalom i zato bi imao podršku legendi kluba, ali i većine zaposlenih koji su besni na sadašnje rukovodstvo“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

6 Komentara

  1. MIŠKO POPOVIĆ-FRATELO JEDINI MOŽE SVOJOM LIČNOŠĆU DA KLUB STAVI NA NOGE NAVIJAČE U NORMALU I DA POKAŽE ZUBE OVIMA SA DRUGE STRANE BRDA I DA KLUB PRIBLIŽI EVROPI SA SVOJIM RUSKIM „PRIJATELJIMA “ SVOJEVREMENO JE DOVEO MILKA I MIJATOVIĆA SAMO NAM ON MOŽE POVRATITI NADU

    0
    0
    Odgovori
  2. Napred Bodiroga ! Veliki GROBAR , dobar i sposoban covek .. Mislim da je nadj na njega mislio kada je rekao da ima resenja za krizu..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter