1
Domaći fudbal

FK Partizan: Sastanak Ružića, Nikolića i nekoliko igrača povodom štrajka

Objavljeno: 13.08.14 u 14:57

Na stadionu Partizana u toku je sastanak starijih igrača Partizana, trenera Marka Nikolića i Branka Ružića o štrajku, nezvanično saznaje B 92. Igrači ‘crno-belih’ su u utorak stupili u štrajk zbog neisplaćenih zarada, nisu trenirali, a od ishoda sastanka zavisi da li će se to ponoviti i danas.

stadion_fk_partizan03

Dan posle štrajka iz uprave ’crno-belih’ niko se još nije oglasio. U utorak uveče se prvi put u istoriji dugoj skoro sedam decenija dogodilo da igrači štrajkom pokušaju da se izbore za svoja prava.

Kapiten Partizana Saša Ilić dva dana je proveo u razgovorima sa upravom kluba, a posle poslednjeg sastanka igrača, više nije bilo strpljenja pa je ekipa stupila u štrajk.

Nekoliko plata duguje se zaposlenima u klubu, kao i igračima. Međutim, do nekog transfera ili pozajmice u klubu nema novca. Navodno je igračima ponuđeno da dobiju sada po 35.000 dinara i isto toliko 1. septembra, što je u svakom slučaju drastično manje od onoga što im se duguje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Po meni je to sasvim dovoljna cifra. U kojoj ligi se igra fudbal i kako ga igraju svi nasi klubovi, ovo su savim zadovoljavajuca primanja, s’obzirom, da im klub placa sve ostale troskove, mislim da je bebicama dovoljno za splavove po 35.000,00 din.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter