4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Pomažu Zvezdi: Maksimović, Mijailović i Ćosić se dogovorili sa upravom

Objavljeno: 12.08.14 u 09:55

Crvena zvezda je za tri koraka bliža ukidanju suspenzije Fudbalskog saveza Srbije na pravo registrovanja novih fudbalera, pošto su tri bivša igrača crveno-belih Nikola Maksimović, Srđan Mijailović i Uroš Ćosić pronašli zajednički jezik sa upravom kluba oko rata isplate dugova.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Naime, Maksimoviću (Torino) se duguje 70 hiljada evra, Mijailoviću (Kajserispor) 50 hiljada evra i Ćosiću (Peskara) 30 hiljada evra. Njima će klub u što kraćem vremenskom roku u ratama isplatiti sve što se duguje.

Ipak, Zvezda je i dalje daleko od registrovanja novih igrača, pošto se na spisku dužnika još nalaze Marko Vešović (Torino), Filip Stojković (Čukarički), Mendeš Kadu (Šerif), Marko Mirić (Slaven) i Aleksandar Kirovski (Zemun).

Najveći dug je prema Radu, a pregovori o isplati u ratama traju već danima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. E vi iz rada ste stvarno glupaci, umesto da dobijete pare i dovedete par igraca i ostanete u borbi za evropu, vi cete radije da pregovarate sa crvenim blizancom i ni evra necete videti opet. Nemojte se cuditi posle kada ispadnete iz lige.
    ps Ja vam zelim da ispadnete iz lige bas zbog ovakvok odnosa sa unistiteljom Srpskog fudbala.

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo, 100% si upravu,svake godine Rad proda najbolje igrace Zvezdi za koje nista ne dobije,dobija na svakih mesec ili vise po ratu. Ali da li bi se Rad borio za opstanak sa 2-3 miliona koliko mu je Zvezda duzna ? P.S. Nisam glodar ni ganfer, ja navijam za Macvu iz Sapca,a ovo sto rade Zvezda i Partizan jee velika sramota.

      0
      0
      Odgovori
    • Ja sam Delija i potpuno se slažem sa vama… Velika je sramota što u svakoj drugoj mutljavini u našem fudbalu učestvuje uprava Zvezde…

      0
      0
      Odgovori
  2. To je samo zamajavanje javnosti te pare oni moraju da daju i sve je to sitno u odnosu na druga dugovanja pitam se kao stari navijac zvezde gde su trosene nase pare

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter