0
Evrokupovi

Novi trofej za Real na početku nove sezone (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.14 u 22:43

Fudbaleri Reala osvajači su Superkupa Evrope, drugi put u istoriji kluba, pošto su sa 2:0, golovima Kristijana Ronalda, savladali Sevilju u utakmici odigranoj u Kardifu pred oko 28.000 gledalaca.

ronaldo-ruke

Prvi gol je pao tek posle pola sata igre i to nakon odlične kombinacije Bejla i Ronalda, prvi je bio asistent pošto je poslao oštru loptu sa leve strane, a drugi egzekutor pošto je dočekao loptu na drugoj stativio i rutinski je sproveo u mrežu.

Portugalac je bio strelac i drugog pogotka koji je pao praktično na otvaranju drugog dela igre odnosno u 49. minutu. Bezema je dodao loptu do Ronalda koji je posle nekoliko driblinga neodbranjivo šutirao, pa iako je Beto zakačio loptu ona je završila u njegovom golu.

Imala je Sevilja nekoliko prilika, ali je svaki put siguran bio Iker Kasiljas koji je u današnjem meču dobio prednost u odnosu na Kejlora Navasa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter