0
Evropske lige

FOTO: INSTAGRAM

Navijači Lansa traže: Rijana kupi naš klub!

Objavljeno: 10.08.14 u 13:52

Tokom prethodnih dana pop diva s Barbadosa, Rijana, izrazila je želju za uplovljavanjem u fudbalske vode poručivši „da je spremna da kupi neki manji fudbalski klub“.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Kako je sama pevačica kazala, ona se udružila sa Didijerom Drogbom sa kojima namerava da kupi neki manji fudalski klub.  Ovu izjavu spremno su dočekali navijači francuskog Lensa.

Naime, navijači francuskog prvoligaša pokrenuli su incijativu da poznata svetska pevačica postane vlasnica njihovog tima koji se našao u finasijskim problemima.

Navijači Lansa su ponudili Rijani da ih kupi, a inicijativa je pokrenuta na društvenim mrežama. Nije poznato kako će reagovati rukovodstvo francuskog kluba na akciju navijača.

Francuski klub našao se u nezavidnoj situaciji, zabranjeno mu je angažovanje novih igrača, a u jednom trenutku postojala je realna bojazan od eliminacije u niži rang.

Lens je u prvom kolu novog šampionata Francuske poražen od Nanta 1:0

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter