1
Evropske lige

Dragan Đurić dreši kesu ako Partizan izbaci Ludogorec

Objavljeno: 06.08.14 u 13:59

Direktor FK Partizan Dragan Đurić obećao je da će značajno finasijski nagraditi igrače crno-belih ukoliko budu useli da izbore plej-of utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Dragan Đurić

Utakmica sa Ludogorecom za Partizan, koji se nalazi u finasijskim teškoćama, ima ekstremno važnu ulogu kako bi se stanje u „kasici-prasici“ crno-belih s Topčiderskog brda popravilo.

Svestan je značaja ovog meča i predsednik Partizana Dragan Đurić koji zna da eventualni plasman u poslednju rundu kvalifikacija crno-belima donosi sumu od minimalnih četiri miliona evra uz šest nastupa na Evro-sceni.

Upravo to je jedan od motiva zbog kojeg je Đurić odlučio da nagradi igrače u slučaju plasmana dalje:

„Ne znam da li bismo mi isplaćivali po 3.000 evra, manje ili više od toga, bila bi to stvar dogovora uprave i samih igrača. U svakom slučaju, premija bi bilo. I ne bi to bile zaostale zarade, nego bonusi. Trijumfom nad Bugarima igrači bi sami zaradili pare i svakako da bi zaslužili tu novčanu nagradu. Ipak, ne volim da pričam unapred, da ne izmalerišem, mada iskreno verujem u prolaz. Ako se moje želje i želje „Grobara“ ostvare, nećemo žaliti pare svako će biti nagrađen za ono što je učinio – rekao je Đurić, prenosi ALO!.

Prvi čovek tima iz Humske svestan je značaja finasijske injekcije od eventualne nagrade UEFA za potencijalni prolaz dalje.

„To nisu male pare, za to se bore i najveći evropski klubovi. Danas je u fudbalu mnogo novca, a samo najbolji mogu da dođu do njega. Verujem da ćemo mi svoje probleme uspeti da rešimo bez obzira na večerašnji rezultat, ali, ponavljam, verujem u prolaz“, podvukao je predsednik Partizana.

Partizan je u prvom meču odigrao zadovoljavajućih 0:0 na Ludogorec Areni, revanš je na programu večeras od 20:45.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter