0
Evropske lige

Subotić nije Supermen ali je srećan kao dete u Diznilendu

Objavljeno: 04.08.14 u 16:19

Fudbaler Borusije Dortmund Neven Subotić je prvi trening posle šestomesečne povrede slikovito opisao rekavši da je zbog toga srećan „kao dete koje je došlo u Diznilend“.

Neven Subotić

„Kada pomislim na taj prvi trening posle pauze, ne znam sa čime bih tačno mogao da ga uporedim. Možda kao 10-godišnjak koji se raduje što ide u Diznilend“, rekao je Subotić.

Srpski reprezentativac je nedavno počeo da igra prijateljske pripremne utakmice, prve posle povrede u novembru prošle godine.

„Nisam Supermen, ali neću da dozvolim da na mene utiču manji problemi. Znam da još nisam 100 odsto spreman, ali sve ide kako treba. Mogu da hodam, trčim i ulazim u duele. Prva dva meseca oporavka su bila najteža. Radio sam naporno kako bih mogao da uđem u pun trening. Nedostaju mi takmičarski mečevi, koji su potpuno drugačiji od prijateljskih duela“, objasnio je Subotić.

Subotić je napomenuo i da je ponosan na saigrače iz Borusije koji su sa reprezentacijom Nemačke prošlog meseca osvojili titulu svetskog prvaka.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter