4
Domaći fudbal

Želela ga Zvezda, dovodi ga Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 02.08.14 u 17:20

Partizan je na korak do realizacije i drugog transfera ovog leta. Posle Branka Ilića, crno-beli su blizu dovođenja zadnjeg veznog, Ivana Petrovića (21) iz Radničkog.

Ivan Petrovic

Mladi reprezentativac Srbije bi u Humsku mogao da stigne pre revanša sa Ludogorecom. Naravno, morao bi da sačeka narednu rundu eliminacija, bilo da je to za elitno, bilo za takmičenje u Ligi Evrope, kako bi ga klub registrovao.

Ivan Petrović u Partizan stiže kao slobodan igrač, pošto mu je završetkom sezone istekao ugovor sa Radničkim. podsećamo, on je tokom proleća bio suspendovan, jer je odbio da produži ugovor.

Početkom prelaznog roka govorilo se da bi Petrović mogao da pređe u Crvenu zvezdu, na čemu je posebno insistirao trener Nenad Lalatović. Izgleda da će ipak na drugu stranu Topčidarskog brda…

Rođen je 2. jula 1993. godine, dete je Radničkog. Odigrao je pet utakmica za omladinsku reprezentaciju Srbije, a prošle sezone 14 puta igrao za Kragujevčane i postigao jedan gol. I to sa pola terena!

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Au kakvo pojacanje, hahahah, pa da li je moguce na sta smo mi spali? Naravno najvaznije je da dolazi bez obestecenja. Jebem ti klub i sve, stavice ga par utakmica da igra i da ga prodaju za 50K

    0
    0
    Odgovori
    • Ovo je igrac za Rad i OFK Beograd nije za Partizan ovakvi nemaju mesta ni u Teleoptiku.Za sta im sluzi omladinska skola nego za ovakve.Ne moze neko dok fizicki ne sazri da bude u A fudbalu ,a kamoli u Evropi i evropskom fudbalu.Ja razumem da ako dolazi u Beograd da se skoluje na visu ili fakultet dodje u neki fudbalski klub ali zvati ga pojacanjem je smesno:D

      0
      0
      Odgovori
      • Al’ bitno je da su napisali da ga je htjela Zvezda, iako na njegovoj poziciji ima dovoljan broj igraca, i mislim da je svaki kvalitetniji od ovoga. Samo da naprave pricu od necega, to je najbitnije….

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter