2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Osveta za Bari: Olimpik krade Zvezdi pojačanja ‘ispred nosa’

Objavljeno: 02.08.14 u 23:45

Crvena zvezda je u letnjem prelaznom roku iz OFK Beograda pored Bogdana Planića želela da dovede i Dejana Dražića i Aleksandra Čavrića, ali ispostavilo se da su to bile samo puste želje pošto „romantičari“ mogu daleko više da zarade prodajom ovog tandema evropskim klubovima koji se praktično otimaju za njih.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dvojac mladih fudbalera kluba sa Karaburme navodno je trenutno najbliži prelasku u redove Olimpika iz Marseja pre svega zbog Josipa Skoblara čija se reč u ovom klubu ne dovodi u pitanje, a upravo je bivši „romantičar“ uočio svoje naslednike u plavo-belom dresu i predložio je francuskom klubu u kojem je zaposlen da ih angažuje.

Olimpik je za Dražića navodno spreman da izdvoji milion evra, dok će za Čavrića morati dublje da zavuče ruku u džep pošto je OFK Beograd već odbio dve ponude italijanskih klubova koje su bile blizu traženih 2,5 milioan evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Odbili 2.5 miliona evra? Hhahahahahahahaah, pa dal ste vi normalni? Prodali bi ga da neko ponudi pola, a ne 2,5 mil..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter