0
Evrokupovi

Ješić savetuje Partizan: Popravite pristup i ne plašite se Ludogoreca!

Objavljeno: 27.07.14 u 18:40

Nekadašnji trener Partizana Miodrag Ješić trenirao je i nekoliko bugarskih klubova i niko bolje od njega ne može da posavetuje crno-bele. Srpski vicešampion u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igra protiv Ludogoreca, ekipe koja ga je elimisala šrošle godine u istoj fazi takmičenja.

Miodrag-Ješić

“Partizan treba da respektuje protivnika i da bude oprezan, ali nikako ne treba da se plaši. Mora samo da popravi pristup u odnosu na prošlu sezonu, ali i na mečeve sa Faranima, treba da igra svoju igru i da koristi svoj potencijal“, rekao je Ješić.

Utakmica u Razgradu na programu je u sredu, dok će se revanš igrati 6. avgusta na stadionu Partizana.

“Srbija je u situaciji da opet samo Partizan brani čast zemlje u Evropi, dok su ostali završili učešće u kvalifikacijama. Bitno je da Partizan ne izgubi u Razgradu, ako se to desi, biće mnogo teško u revanšu. Šanse su 50:50, ali ako pokažu snagu i potencijal, mogu da prevagnu i u svoju korist. Optimista sam“, zaključio je Ješić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter