2
Domaći fudbal

Šampion Norveške pozajmio beka Partizana

Objavljeno: 25.07.14 u 17:09

Levi bek Partizana Stefan Aškovski novi je član norveškog šampiona Stromgodseta.
stefan-askovski
Makednoski reprezentativac nije uspeo da se nametne treneru crno-belih Marku Nikoliću, te je otputovao u Norvešku, gde je dve nedelje trenirao sa timom iz zemlje vikinga. Zadovoljio je ukuse uprave kluba, pa će tako kao pozajmljeni fudbaler Partizana narednih godinu dana nostiti dres Stromogodseta. Ako nastavi sa dobrim partijama, Norvežani imaju pravo otkupa njegovog ugovora.

Stromogdset je ove godine bio učesnik kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je pre dva dana ispao u dvomeču sa Steauom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Bruka i sramota nse uprave, tj. „strucnog staba“! Kako je mogao da se nametne kad ga non-stop salju na pozajmice? Jedan od najboljih LEVIH SPOLJNIH igraca u JSL. Marko forsira po naredbi mutavog one od kojih ce profitirati Djura lopov, a Askovski je veliki Poartizanovac, juce sam se dopisivao sa njim i postoji velika verovatnoca da mu otkupe ugovor jer su prezadovoljni njegovim ucinkom i kvalitetom, a Djura pregovara sa 4-5 mladih igraca? Zar je Askovski toliko star sa svojih 22 godina ? Sramotra nevidjena, tako ce biti i sa Pauljevicem i jos puno njih ali je bitno da ostaju Luka, Markovic i ostala „boranija“!

    0
    0
    Odgovori
  2. jos jedna losa procena nikolica. Decko je za onog petrovica izmislio loptu, a u kakvoj je formi volkov i on bi trebalo da se zapita za mesto pored ovog momka, odlican igrac i ako odigra onako kako zna sled godinu dana ovi ce da ga otkupe, sem ako mali nije bas zesca grobarcina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter