0
Domaći fudbal

Dragan Đurić: Imamo tim za plasman u plej-of, stižu dva, tri pojačanja

Objavljeno: 25.07.14 u 10:06

Predsednik Partizana Dragan Đurić uveren je da će crno-beli eliminisati Ludogorec na putu ka plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona.

Dragan Đurić

Navijači „Parnog valjka“ i dalje se sećaju bugarskog Ludogoreca iz dvomeča prošle sezone. Ta sećanja ne bude im lepe uspomene. Međutim, ako je verovati prvom čoveku kluba iz Humske, ove sezone epilog će biti drugačiji.

„Imamo tim zreo za plasman u plej-of Lige šampiona. Tvrdim da smo jači nego prošle godine. Iskustveno, svakako. Mnogo nam znači internacionalni staž Nikole Drinčića i Danka Lazovića, prošlogodišnje igranje na evropskoj sceni Petra Škuletića i Miroslava Vulićevića. Uz mlade snage, bisere svetskog formata, možemo mnogo“, smatra Đurić.

Trener Marko Nikolić za sada može da računa jedino na jedno novo lice u odnosu na finiš prethodne sezone. Reč je o slovenačkom štoperu, Branku Iliću. Ipak, kako za Sportski žurnal tvrdi Dragan Đurić, u Humskoj se očekuju još dva, tri kvalitetna pojačanja.

„Do kraja prelaznog roka dovešćemo još dva – tri proverena igrača. Intenzivno radimo na tome“, kazao je Đurić.

Partizan je povukao učešće talentovanog Andrije Živkovića sa Evropskog prvenstva za omladince. Istim tragom pošao je i mladi Pantić koji se takođe vratio u Humsku 1. Upravo ovaj potez čelnika crno-belih izazvao je gnev određenog dela javnosti. Kako kaže Đurić, čelnici „Parnog valjka“ su maksimalno ispoštovali dogovor s FSS:

„Maksimalno smo izašli u susret Fudbalskom savezu Srbije. Nismo se pitali šta je važnije, jer znamo dobro da je bitno za Živkovića i da igra za reprezentaciju, ali i za Partizan. Izašli smo maksimalno u susret Savezu, a sada nam je potreban Živković. Mnogo nam je bitna pobeda nad Ludogorecom. Za Partizan – utakmice sezone!“, naglasio je Dragan Đurić.

Prvi čovek crno-belog tima s Topčiderskog brda kazao je da je i da je Andrija Živković nezamenjiv šraf u mašineriji trenera Marka Nikolića:

„Gledamo samo interese Partizana! Živković nam mnogo znači. Praktično – on je nezamenljiv. Pantić, takođe, mada tu imamo i Sašu Ilića. Trener Marko Nikolić je zahtevao da budu deo ekipe“, podvukao je predsednik crno-belih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter