0
Evropske lige

Vladimir Stojković branio saigrače od napada huligana (VIDEO)

Objavljeno: 24.07.14 u 08:23

Bivši reprezentativac Srbije i nekadašnji golman Crvene zvezde i Partizana, Vladimir Stojković bio je vinovik i učesnik incidenta koji se dogodio na prijateljskom meču njegovog novog kluba Makabija sa Lilom.

Vladimir-Stojkovic-Makabi

Naime, tokom ovog duela koji je obeležena upadom navijača iz Palestine koji su, u 84. minutu pri vođstvu Lila od 2:0, uleteli na teren noseći zastave te zemlje i sa ozbiljnom namerom da se fizički razračunaju sa igračima tima iz Haife.

Međutim, Vladmir Stojković, koji je sada član Makabija iz Haife, nije ustuknuo pred nasrtajem huligana, već je pokušao da zaštiti svoje saigrače. Čitav incident snimile su kamere, obezbeđenje je brzo reagovalo pa veće štete nije bilo. Meč je, naravno, prekinut.

Vladimir Stojković dobro zna kako je to biti na meti huligana budući da se i u Srbiji nalazio na tapetu istih, kada se, svojevremeno, iz Evrope vratio u zemlju, ali u dres beogradskog Partizana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter