1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Paunović: Živković je već u Beogradu, nema ljutnje na Partizan

Objavljeno: 24.07.14 u 15:20

Andrija Živković je definitivno napustio omladinsku reprezentaciju Srbije, a isto će u subotu učiniti i Danilo Pantić. Selektor „orlića“ se ne ljuti na Partizan, ali je razočaran što neće moći da računa na svog najboljeg pojedinca u najvažnijem duelu na EP protiv Bugarske.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Andrija Živković je već sinoć otputovao. Mi smo u korektnim odnosima sa Parizanom, a ovakav scenario je postojao i pre Evropskog prvenstva. Da smo uopšte mogli da računamo na njega morali smo da napravimo kompromis sa Partizanom. Na žalost, oni su povukli taj potez i mi to potpuno razumemo“, kazao je Paunović agenciji Beta.

Selektor Srbije je svestan da je njegova selekcija izgubila najboljeg pojedinca.

„Odlazak Živkovića biće veliki nedostatak, jer je po meni bio jedan od najboljih igrača na Evropskom prvenstvu. Biće ogroman gubitak, kako u fudbalskom smislu, tako i kao ličnost“, rekao je Paunović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Da bre nema ljutnje,taman kad treba nesto da postignemo odmah se rastura tim,kojece mog partizanu kad nemoze nista da uradi u takmicenju…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter