3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Kluž zakucao poslednji ekser u sanduk srpskog fudbala, eliminisana i Jagodina (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.07.14 u 22:20

Nakon prvih utakmica 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope najveće šanse za prolazak u narednu rundu imala je Jagodina pošto je uspela da izbori remi bez golova protiv Kluža u Rumunije, ali je to na kraju ipak bilo nedovoljno pošto je večeras na svom stadionu pred oko 5.000 gladalaca poražena sa 1:0 (0:0).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Moglo bi da se kaže da je ekipa Mladena Dodića nezasluženo poražena pošto je imala daleko više prilika za gol, ali ih nije iskoristila. Rumuni su sa druge strane strpljivo čekali svoju šansu koja im se ukazala u 81. minutu kada je Guima pokupio jedan odbitak i praktično u padu poslao loptu pod prečku domaćeg tima. U preostalih 10 minuta Jagodinci su svim silama pokušavali da dođu makar do izjednačanja, a potom i preokreta, ali im ni ovo prvo nije pošlo od ruke.

Nakon eliminacije Jagodine, i ranije Čukaričkog i Vojvodine, od srpski timova u evropskim takmičenjima ostao je samo partizan koji će u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv bugarskog Ludogoreca.

Da je srpski klupski fudbal odavno dotakao dno bilo je poznato i pre današnjeg dana, ali bez obzira na to gotovo je neshvatljivo da naši timovi mogu ravnopravno da igraju i eventualno savladaju samo timove iz zemalja poput Andore, Lihtenštajna ili Farskih ostrva dok su klubovi iz Rumunije, Slovačke ili Austrije za nas već poptuno druga dimenzija.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. TOLE JE ZAKUCAO EKSER,A NE KLUŽ.A ADVOKAT ĆE DA POTOPI REPREZENTACIJU ZAJEDNO ĆE DA UNIŠTE SRPSKI FUDBAL AKO SE NIŠTA NE PREDUZME.

    0
    0
    Odgovori
  2. E PA OVDE NEMA NAMEŠTALJKE; KAO U JLEN SUDISKOJ LIGI SRBIJE :JEDINI KLUB KOJI JE ŠIKANIRAN PARTIZAN ĆE DA OSVETLAOBRAZ SRBIJE .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter