0
Fudbal

FOTO: www.facebook.com

Kada bivši Zvezdaš hvali svog saigrača i bivšeg Partizanovca

Objavljeno: 22.07.14 u 12:14

Srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović i Luka Milivojević znatno su doprineli osvajanju prvog trofeja u sezoni za ekipu Anderlehta, koji je u Superkupu Belgije savladao Lokeren rezultatom 2:1.  

FOTO: www.facebook.com
FOTO: www.facebook.com

Mitroviću je bilo dovoljno da odigra prvih 45 minuta da se upiše u listu strelaca, dok je Milivojević tokom 90 minuta bio jedan od zapaženijih na terenu i svojom igrom najavio da će naredne sezone pokazati da nije slučajno u redovima šampiona Belgije.

“Presrećan sam, jer sam posle dužeg perioda dobio priliku da pokažem zbog čega sam došao u Anderleht. Odradio sam skoro cele pripreme bez velikih problema i to se odmah videlo na terenu. Zadovoljan sam, koliko vidim i trener je, ali i navijači, što mi je veoma drago“, istakao je Milivojević koji se potom osvrnuo na svog saigrača Mitrovića, nekada velikog rivala u ‘večitom derbiju’.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

“Mitar je igračina! Mislim da će u ovoj sezoni nastaviti gde je stao prošle o pokazati da je jedan od najperspektivnijih napadača u Evropi. Mislim da njegovo vreme tek dolazi“, naglasio je Milivojević, a prenosi Žurnal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter