0
Fudbal

Rodrigez stiže – Real se odriče trojice veznih igrača?!

Objavljeno: 21.07.14 u 15:08

Fudbalski klub Real Madrid mogao bi u narednim danima da proda čak trojicu veznih igrača kako bi u timu namestio mesta za Tonija Krosa i Hamesa Rodrigesa, koji je na pragu dolaska na Santjago Bernabeu. 

Di Marija

Kolumbijca i prvog strelca Mundijala u Brazilu od Reala deli još samo formalan potpis, pošto madridski mediji tvrde da je transfer dogovoren za 88 miliona evra. Ipak, dolaskom Rodrigeza i Krosa očekuju se i značajne promene u veznom redu.

Kako prenose strani mediji, Real je spreman da proda do sada dvojicu standardnih vezista Di Mariju i Kediru, kao i Iska koji se nije naigrao od kako je prošlog leta stigao iz Malage.

Di Marija, čija tržišna vrednost iznosi 60 miliona, najbliži je prelasku u PSŽ, Kedira (25-30 miliona) je između Arsenala i Čelsija, dok su za Iska zainteresovani Liverpul i Milan, koji bi za njega morali da izdvoje oko 25 miliona.

Podsetimo, trener Karlo Anćeloti ne želi da se odrekne Di Marije, koji je u prošloj sezoni bio jedan od kljčnih igrača.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter