0
Domaći fudbal

‘Građevinari’ u Pohorju rade punom parom

Objavljeno: 19.07.14 u 09:00

Fudbalski klub Rad nalazi se na pripremama u Sloveniji gde ih uskoro očekuje i prvi kontrolni duel sa ekipom Arsenala iz Tire.

FK-Rad-Pripreme-Slovenija-2014-15

Banjički Superligaš će u subotu, 19.jula imati prvu proveru na pripremama na Pohorju. Rival „Građevinarima“ će umesto krasnodarskog Kubanja biti drugi predstavnik fudbalske elite Rusije – ekipa Arsenal Tira.

Meč između novog člana Premijer lige Rusije i Rada zakazana je za 18 časova na terenu broj 4 u okviru fudbalskog kompleksa na Pohorju.

„Građevinari“ su do sada odradili dva jača treninga i utisak je da se ekipa već aklimatizovala na lokalitet mariborskog planinskog ponosa – Pohorja!

Nakon uvodnih vežbi u prepodnevnom treningu, strateg Milanović je ekipe podelio u tri grupe. Posebno se istakao trostruki strelac Slavko Perović koji je maestralnim potezima demonstrirao zašto je proglašen za MVP Druge lige Turske.

Nemanja Mihajlović je dva puta pogodio mrežu najavljujući sve bolju formu. Od novajlija, najviše su pokazali defanzivac Delimir Bajić i napadač Petar Jelić koji je efikasnim završnicama prezentovao svoje golgetersko umeće potvrdivši da je njegov dolazak na Banjicu pravo rešenje i za klub i za njega.

Miloš Milisavljević je prvi dan krenuo da radi sa ekipom , ali je fizioterapeutski tandem Zoran Rakić – Zdravko Marinković, odlučio da Milisavljević ipak bude više u ambulanti na rehabilitacionom programu u ovom trenutku, a da se punom trenažnom procesu priključi za nekoliko dana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter