0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

EP (do 19 godina): „Orlići“ kreću u odbranu zlata

Objavljeno: 19.07.14 u 12:30

Omladinska reprezentacija Srbije danas počinje bitke na Evropskom prvenstvu koje će se u narednih 10 dana odigrati u Mađarskoj. Prvi rival našim fudbalerima biće Ukrajina od 17.15.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pored današnjeg rivala, izabranici selektora Veljka Paunovića će u okviru B grupe snage odmeriti još sa Nemačkom i Bugarskom. Po dve najbolje selekcije iz dve grupe ulaze u polufinale, a „orlići“ brane zlato osvojeno pre godinu dana u Litvaniji.

Naš tim biće dosta oslabljen u Mađarskoj, pošto Totenhem i Genk nisu pustili Miloša Veljkovića i Sergeja Milinkovića – Savića da se priključe saigračima.

„Za nas je meč sa Ukrajnom veoma važan, jer ako pobedimo obezbedićemo reprezentaciji do 20 godina učešće na Svetskom prvenstvu sledeće godine. Zato smo najviše i fokusirani na današnji duel. Za vratom nam je veliko breme koja je ostavila generacija pre ove, osvojivši zlato u Litvaniji. Sigurno da bi nam bila čast da se ponovo popnemo na krov Evrope, ali će to biti izuzetno teško. Dosta je jakih timova na turniru, tu pre svega mislim na Nemačku“, istakao je Veljko Paunović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter