4
Domaći fudbal

Piksi: Sve ću da priznam, da se zna ko je krao Zvezdu!

Objavljeno: 16.07.14 u 09:09

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, Dragan Stojković Piksi, odlučio je da izađe pred javnost i da otkrije deo malverzacija koje su se odvijale dok se on nalazio na mestu predsednika ovog kluba.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

U razgovoru za dnevni list „Informer“ Stojković je otkrio javnosti kako je izgledalo učešće u malverzacijama koje su se dogodile prilikom prelaska tadašnjeg golmana crveno-belih Vladimira Stojkovića u francuski Nant.

„Prilikom odlaska Stojkovića u Nant, za stolom smo sedeli Ćalasan, Vladimir, predsednik Nanta i ja. Kad smo se dogovorili oko cene na scenu je stupio Ćalasan po pitanju svoje provizije. Tražio je da se otvori račun u Cirihu i da ugovor neće biti potpisan ukoliko se njegovi uslovi ne prihvate“, ispričao je Dragan Stojković u dahu.

Piksi se nije zaustavio na ovim rečima već je nastavio u istom tonu:

„Ukupan transfer je bio 1.688.000 evra, a dogovor je bio da Zvezda dobije milion. Drugi deo je otišao u Švajcarsku na račun. Jedan deo Ćalasan je tražio, iz njemu poznatih razloga, da ide na ruke što je on uzeo i stavio na račun. Drugi deo je uplaćen na njegovu firmu „Mundijal Vas“ u Parizu“, otkriva detalje peta „Zvezdina zvezda„.

Legendarni fudbaler priznaje da je pogrešio, ali dodaje da nije lopov:

„Znam da sam napravio grešku i ne bežim od toga, ali isto tako ljudi moraju da znaju da nisam uzeo ni cent. Snosiću sve posledice, ali neću da me optužuju da sam lopov. Predsednik Nanta i Vladimir Stojković su tu da posvedoče“, jasan je Stojković.

Njegov prezimenjak Vladimir Stojković, o čijem je transferu Piksi i govorio, potvrdio reči nekadašnjeg predsednika.

„Ćalasan je zahtevao do novca na ruke kako bi, valjda, izbegao porez. Kasnije je i mene prevario jer je ostavio otvoren datum na papirima kako bi i dalje mogao da tvrdi da je moj menadžer i uzme proviziju. S Piksijem nijedan igrač nije imao problema što se tiče novca i isplata. Njemu su u prvom planu bili ekipa i igrači“, kazao je bivši golman Partizana i Zvezde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. ma samo lupetate , da sto vise srozate Zvezdu, zbog licnih iteresa. i to c ce te pojesti… srbija je nadzivele i teze i gore, Sa piksijem je i pocelo.. sto ne kaze kako je dosao u zvezdu, kako je sa njim nagodba tekla i kakav je tad protokol, koliko je ko tada uzeo, sta je i koliko radnickom islo.. e moj decaci ima Boga —

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter