0
Fudbal

EP za omladince: Paunović odredio spisak, postoje dve nepoznanice

Objavljeno: 16.07.14 u 18:40

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović saopštio je spisak igrača koji će na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj od 19. do 31. jula braniti zlato osvojeno pre godinu dana u Litvaniji. „Orlići“ će u Đeru u okviru B grupe odmeriti snage sa Nemačkom, Ukrajnom i Bugarskom.

veljko-paunovic

Na spisku Veljka Paunovića su se našli sledeći igrači Predrag Rajković, Vanja Milinković Savić (golmani), Milan Gajić, Srđan Babić, Miladnin Stevanović, Nemanja Antonov, Radovan Pankov, Mihailo Ristić (odbrana), Nemanja Maksimović, Saša Zdjelar, Veljko Simić, Danilo Pantić, Marko Grujić (sredina), Staniša Mandić, Mijat Gaćinović, Dejan Dražić, Andrija Živković i Luka Jović (napad). Velika je nepoznanica da li će se u kampu reprezentacije pojaviti Sergej Milinković Savić i Miloš Veljković, koji još nisu dobili dozvole za dolazak od svojih klubova Genka i Totenhema.

„U Mađarsku idemo sa velikim željama. Za nas je presudna prva utakmica protiv Ukrajine. Ako pobedimo u tom meču obezbedićemo plasman na Svetsko prvenstvo sledeće godine u Novom Zelandu. Voleli bismo da ponovimo celu priču od prošle godine. Tada su omladinci, pod vođstvom Ljubinka Drulovića, išli korak po korak do titule. Takva je i naša strategija. Prvenstveno mislimo na Ukrajinu, a posle toga ćemo razgovarati i o Nemačkoj i Bugarskoj“, rekao je selektor Veljko Paunović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter