0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vulićević: Spremni smo za Farane

Objavljeno: 14.07.14 u 10:39

Bek FK Partizan Miroslav Vulićević uveren je da crno-beli poseduju neophodan kvaliet da završe posao u dvomeču sa Toršavnom u okviru kvalifikacija za LŠ.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Spremni smo za utakmicu sa HB Toršavnom i ne samo spremni, zapravo jedva čekamo da izađemo na teren i pretočimo sve ono što smo radili tokom priprema u takmičarski duel. Uveliko se bavimo protivnikom, njihovim manama i vrlinama, ali smo svesni da će sve od nas zavisiti. Koliko god neko potcenjivao Farane, mi ih maksimalno poštujemo, svesni da ćemo ulogu favorita, od koje ne bežimo, morati i da opravdamo tokom 180 minuta“, rekao je Vulićević za „Sport“.

Na pitanje novinara da li postoje neki segmenti igre koje Partizan može da popravi, Vulićević kaže:

„Rekao je i trener Marko Nikolić u nekoliko navrata, a i mi smo toga svesni, da ulazimo u veliki broj prilika, ali da ih ne realizujemo. Odnosno, da ih olako shvatamo, verujući da ćemo ponovo imati šansu da matiramo rivala. To je nešto što mora da se popravi, jer takmičarske utakmice su jedno, a kontrolne na pripremama nešto sasvim drugo. Siguran sam da će nivo koncentracije svih nas biti podignut do maksimuma i da će sve linije funkcionisati kako treba“, jasan je bek crno-belih.

Kada je upitan šta misli da li „Parni valjak“ može da sagori u želji, fudbaler je imao spreman odgovor:

„To je gotovo nemoguće, jer je ekipa u minulih nekoliko meseci zajedničkog rada izbalansirana na pravi način, prošla je mnogo toga zajedno i gotovo je naviknuta na sve situacije. Svi smo mi svesni važnosti predstojeće utakmice, ali i spremni da odgovorimo izazovu na pravi način. Potrebno je biti miran, ući u meč hladne glave i vrelog srca i neće biti nikakvih problema. Imaćemo sigurno i veliku podršku naših navijača, što je samo motiv više da obradujemo sve one koji vole Partizan“, poručio je Vulićević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter