0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Koroman: Preko mene žele da naškode Zvezdi

Objavljeno: 11.07.14 u 13:09

Zamenik Višeg tužioca u Beogradu, zatražio je danas od suda da bivšeg fudbalera Crvene zvezde Ognjena Koromana osudi na uslovnu zatvorsku kaznu zbog fizičkog obračuna sa protivničkim igračem. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Slučaj Ognjena Koromana datira još iz 2009. godine kada je u poluvremenu utakmice između Crvene zvezde i Hajduka iz Kule fizički nasrnuo i povredio igrača suprotnog tabora Duška Dukića.

S druge strane, odbrana traži da se Koroman oslobodi optužbi, a bivši fudbaler veruje da je protiv njega podignuta hajka kako bi se naškodilo Crvenoj zvezdi.

Proces protiv mene je montiran, da bi se naškodilo Zvezdi. Nikada nisam udario ni jednog fudbalera, jer su ti momci moje kolege. Ne znam da li je Koroman najveći problem u ovoj državi i zašto isto to pravosuđe nije sudilo onima koji su šamarali mene i moje saigrače, a onda nam i razlupali automobile“, istakao je Koroman, a prenosi Telegraf.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter