Napadač Crvene zvezde Abiola Dauda naporno radi na pripremama u Sloveniji kako bi novu sezonu dočekao poptuno spreman, a kako za sada stvari stoje, on će ostati na Marakani. 

FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT

Iako je bio na izlaznim vratima, Daudu je povreda kolena odvojila sa terena na tri meseca, zbog čega bi ovog leta ipak mogao da ostane u Zvezdi.


”Bio je to nešto duži oporavak koji je trajao tri meseca, ali polako se vraćam, priključen sam ekipi i radim sa loptom. Nema više nikakvih bolova, i nadam se da ću pre nego što ekipa krene za Beograd, biti 100% spreman” rekao je Dauda, a prenosi klupski sajt.

Nigerijac je na 20 nastupa u prošloj sezoni postigao 11 golova i tako zauzeo drugo mesto na listi najboljih strelaca kluba sa Marakane iza Dragana Mrđe.

”Moram da unapredim igru u odnosu na ono što sam prikazao prošle sezone, uvek mi je na umu da unapređujem sebe. Ne opterećujem se brojem golova, razmišljam samo o prvom narednom danu i trudim se da budem potpuno spreman, i ako u tome uspem, znam da ću biti bolji nego što sam bio prethodne sezone” zaključio je Dauda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.