0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Mažić svoje odsvirao na Mundijalu

Objavljeno: 07.07.14 u 17:26

Najbolji srpski fudbalski sudija Milorad Mažić, koji je imao čast da sudi Portugaliji i Argentini, nije se našao na spisku arbitara Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) koji su u konkurenciji za poslednja četiri meča na Mundijalu u Brazilu.

FIFA-0

Od evropskih sudija tu su Turčin Cunejt Čakir, Šveđanin Jonas Erikson, Portugalac Pedro Proensa, Italijan Nikola Ricoli, Španac Karlos Karbaljo Velasko i Englez Hauard Veb. Aziju će predstavljati Uzbekistanac Ravšan Irmatov i Japanac Juičji Nišimura. Iz Afrike su tu Dezire Due (Obala Slonovače) i Alžirac Đamel Haimudi.

U konkurenciji su još Amerikanac Mark Gajger, Meksikanac Marko Moreno Rodrigez, Brazilac Sandro Riči, Ekvadorac Karlos Vera Rodrigez i Čileanac Enrike Oses.

Prvi polufinalni meč Brazil – Nemačka igra se sutra, a dan kasnije sastaće se Holandija i Argentina. Meč za treće mesto je 12. jula, a finale je dan kasnije u Rio de Žaneiru.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter