0
Domaći fudbal

Dević: Navijam za Partizan, volim crno-bele, ali… (VIDEO)

Objavljeno: 07.07.14 u 14:07

Napadač ruskog Rubina iz Kazanja Marko Dević priznao je da je navijač Partizana, ali nije mogao da potvrdi da li će obući crno-beli dres. 

marko-devic

Srbin sa ukrajinskim pasošem drugu godinu zaredom bio je protivnik Partizana na pripremama i ponovo nije bilo pobednika. Nakon remija sa Metalistom prošle godine 2:2, crno-beli su i ove godine remizirali sa njegovim timom, ali Rubinom – 0:0.

“Pratim Partizan cele sezone, navijač sam tog kluba. Znam kakva je situacija u Partizanu i srpskom fudbalu i uvek želim da crno-beli igraju bolje. Protiv nas su izgledali jako dobro, vidim da ima dosta dobrih mladih fudbalera kojima želim da svakim danom sve više napreduju“, rekao je Dević i nastavio:

“Navijam za Partizan, volim taj klub, ali ne znam tačno šta će se dešavati. Ne znam koliko će to jednog dana biti pametno, da li ću ja moći, da li će Partizan hteti. Trenutno sam u Rubinu, ostavimo vremenu pred nama da pokaže šta će se dešavati“, naglasio je Dević, a prenose Novosti.

Dević (30) rođen je u Beogradu, a u Srbiji je branio boje Zvezdare, Železnika, beoigradskog Radničkog i Voždovca, pre nego što je 2005. godine odlučio da se preseli u ukrajinski Volin. Nakon jedne sezone, prešao je u Metalist Harkov za koji je nastupao od 2006. do 2013. godine, izuzev što je jednu sezonu proveo u Šahtjoru iz Donjetska (2012/13). Od ove godine je član Rubina.

Za reprezentaciju Ukrajine debitovao je 2008. godine i do sada je 24 utakmice i postigao sedam golova.

Ukoliko niste imali priliku, upoznajte ovog igrača:

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter