0
Fudbal

Nejmar iz bolnice: Moji snovi nisu gotovi (VIDEO)

Objavljeno: 06.07.14 u 11:07

Najbolji igrač Brazila u dosadašnjem toku Mundijala, Nejmar, prvi put se obratio javnosti nakon teške povrede u duelu s Kolumbijom, zbog koje je završio učešće na Svetskom prvenstvu.

Nejmar-Iz-Bolnice

Brazil je u duelu 1/4 finala eliminisao Kolumbiju pobedom od 2:1. Skolari je dobio meč, ali je izgubio Nejmara. Šok u Brazilu je bio ogroman, stotine navijača čekale su svoju zvezdu i vesti o njenom stanju ispred bolnice.

Jedna devojčica, čak, nije znala kako da obuzda suze i sakrije tugu. Prvi put otkako je Zuniga „zunuo“ Nejmara i „kjokušin“ zahvatom odstranio ga sa Svetskog prvenstva, javnosti se obratio i sam igrač koji je poručio da njegovim snovima nije došao kraj.

„Ekstremno mi je teško. U mojoj glavi ne postoje prave reči kojima bih iskazao ono što trenutno osećam. Hvala svima što se brinu, hvala svima na toplim rečima podrške. Mnogo mi sve to znači. Znam da ste uz mene. Ali, uprkos tome što sam povređen – moj san se nije završio ovde. On i dalje traje i trajaće dok naši momci i bez mene ne postanu šampioni. Siguran sam da sada imaju dodatni motiv. Svi znamo zašto smo tu, da Brazil od nas očekuje titulu. Zato idemo dalje, do pobede“, rekao je Nejmar u svom emotivnom obraćanju javnosti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter