243
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Postavite pitanje treneru Crvene zvezde Nenadu Lalatoviću

Objavljeno: 03.07.14 u 20:41

Gost redakcije našeg portala u petak, biće trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da se obrate šefu struke crveno-belih i saznaju od njega sve što žele.

Odgovore na pitanja moći ćete da pročitate u kompletnom intervjuu u nedelju, 6. jula.

Pišite Vaša pitanja u komentarima, a mi ćemo se potruditi da dobijemo odgovore na sve što vas zanima.

Do tada ostanite uz Vaš HotSport.rs!

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

243 Komentara

  1. Pitanje glasi : dokle će te da u reprezentacijama Srbije svih uzrasta gurate malo talentovano ili netalentovanu decu .,samo za rad dobit bogatih roditelja,velikih menadzera ili strasšnih mafijasa mada su svi isti.,a sa druge strane pravi potencijali i stvarni talenti i budući mogući veliki fudbaleri propadaju,nema ih nigde,jjer akonisu u reprezentaciji ,zvezdi i partizanu nemogu da se dokaazu kolkovrede ta naša dece fudbalska.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dali cetese potruditi da zadzite lataleka i donalda mislim da bi terebali da ostanu makar jos 2 sezone ruiza pa i kagu treba prodati mislim da strana pojacanja vam vise i nisu potrebna zadzite boacija le taleka i donalda pronadjite neku zamenu na bekovima ovi ostalisu ok

    0
    0
    Odgovori
  3. Pozdrav svima. Pitanje za trenera Crvene Zvezde : Da li znate da vasi igraci nisu spremni za Evropska takmicenja? Da ili ne?

    0
    0
    Odgovori
  4. Nenade brate nas,kao navijac velikog kluba,ja inace nemam iskustva kao trener,ali moja zamisao,neka… Igraj 4-1-2-1-2,Ristic i Avramovski u tandemu kako god,zatim Jovic i Rakic, krilo naravno Lazovic,levo Pecnik i onako retko igra na svojoj poziciji,odbrana je na mestu za sad… HOCEMO TITULU!

    0
    0
    Odgovori
  5. veliki pozdrav za trenera lalatovica i igrace fk crvena zvezda.i pitanje zasto vukan savicevic ne igra i kakva je situacija sa lukovicem .hoce li potpisati

    0
    0
    Odgovori
  6. Pričali ste o pritisku na loptu i protivnika a Mijailović,Katai,Bosančić,Despotović,Rakić,Lazović i Pečnik se vuku po terenu.Samo brzi i spremni na teren, a voleo bi da gledam Avramovskog,Grujića,Ristića,Antića,Jovića pa i Jokića,Karaklajića.Koji je razlog da moraju da igraju spori i nespremni igrači,ali iskreno Nenade?To Vam je šansa!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Само један мали савет за зимски прелазни рок,ЛАЗАР МАРИЈАНОВИЋ ,од када је из радничког прешао у мађарску дечко је експлодирао,а мислим да Ненад Лалатовић веома добро познаје тог дечка,иначе што се тиче игре наше ЗВЕЗДЕ није све тако црно,сви смо веома добро видели првих 25 минута против брђана тако бих требало да се игра до краја али психа чини чуда,НЕНАДЕ КАПИТЕНУ НАШ само настави тако и пусти Луку да игра како он зна без притиска,КАТАЈИ још неко време нека тренира са другим тимом добар је играч али нема снаге ипак је пауза била велика……поздрав свима ТИМОЧКА ДИВИЗИЈА ЈЕ УЗ ВАС…

    0
    0
    Odgovori
  8. Zasto ne promenite formaciju? Ocigledno je da trenutna ne funkcionise, 4-4-2 bi bila savrsena sa Lukom Jovicem u napadu i jos jednim napadacem. I jos jedno pitanje, da li postoji sansa da se Nikola Zigic vrati u zvezdu? Po meni je to fudbaler koji nam treba.

    0
    0
    Odgovori
  9. kako luka podnosi sve te uvrede od navijaca on je dete od 16 godina ne moze se ocekivati da on resi utakmicu on je jos dete

    0
    0
    Odgovori
  10. Pored ovolike konkurencije hoce li Vukan Savicevic i Luka Jovic dobivati sansu da ulaze u igru? Ja mislim da to oni zasluzuju! I sad citam nesto da Zvezda hoce da dovede neke golmane, pa zasta ce vam golman pored Rajkovica jedino da mu oni budu zamjena!!!

    0
    0
    Odgovori
  11. Kad će početi da se u Zvezdi radi i ulaže kao što to rade evropski klubovi ili će i dalje jedan Zimbru,Šerif,Kluž i ostali biti ispred i pojam veličine za Zvezdu,šampiona Evrope i sveta.

    0
    0
    Odgovori
  12. Sto dovodite desnog beka iz Javora,kada imate Petkovica na toj strani koji je strasan igrac? Sta je sa malim Lazicem da li ce dobiti sansu?

    0
    0
    Odgovori
  13. samo me zanima gde je nestala zvezda iz 91 godine zasto igraci vise ne igraju srcem nego parama ponekad na severu stoji i pokusavam da stavim sebe u njihovu situaciju dao bih sve za taj grb godinama vec igram fudbal bio sam nekada igrac cukarickog sada to radim samo rekreativno zaTO STO U NASEM FUDBALU VISE TALENTI NEMAJU SANSE VEC ONI KOJI IMAJU PARE MAJSTORE ZELIM TI PUNO SRECE KAO TRENERU ZVEZDE DOVEDI JE NA STAZU SLAVA JEL NAMA JE TAMO MESTO POZZ

    0
    0
    Odgovori
  14. Pošto znamo da se nalazimo u nezavidnoj finansijskoj situaciji i s’ obzirom da ste prošli kompletnu omladinsku školu FK Crvena zvezda, da li medju klinicma (kako ja zovem omladince) postoji kvalitetnih fudbalera koji bi, možda na kašičicu ali srčano mogli da iskoriste ov sezonu za dokazivanje, kako bi u budućnosti bili okosnica tima?
    Da li su nam potrebni stranci koji ne poznaju mentalitet kluba, da zauzimaju mesta zvezdinoj deci ili bi trebalo raditi na tome da se kroz koju godinu, kad se finansijski stabilizuje klub dovoditi strane fudbalere koji odskacu od proseka?
    Veliki pozdrav i puno sreće u daljem radu!

    0
    0
    Odgovori
  15. Drago mi je sto jos uvek neko postoji ko bi sve dao za nasu Zvezdu.Vidite grobari jos uvek smo zivi jos uvek smo slozni……Iako ste se radovali nasim propadanjem kluba dosao je covek da ga spase Nenad Lalatovic i zato zapamtite to ime….
    Nenade samo napred i budi ono sto jesi „Veran sebi,veran klubu i veran narodu koji te podrzava u tome“!!!!
    I da pobedite i da gubite(ne daj Boze)mi cemo biti tu vasi najverniji navijaci da vas bodrmo i u sreci i kada je najteze!!!!
    „Da ti se svet srusi ceo,
    mog sveta deo, dacu, samo da zvezda ostane tu,
    i kad ne znas gde ces mi cemo uvek biti tu,
    samo ostani tu.“

    0
    0
    Odgovori
  16. 1)Koja ce biti formacija?
    2)Trenutno u timu ima 5 napadaca,zasto zelite Oumarua i Kaludjerovica?
    3)Da li cete vratiti kondicionog trenera Radakovica?
    4)Da li cete obratiti paznju na Onjila i Mihajlovica i sve mladje igrace koj nisu dobijali sanse?
    -Sve naj i zelim vam da osvojite titulu!!!

    0
    0
    Odgovori
  17. Pitanje za Nenada: da li ima zelju i plan da ostane u Zvezdi vise godina (npr. 5 godina)?
    Da li ce konacno moci da u Zvezdi igra bar 5-6 mladjih igraca do 22 god?
    Posto sam Uzicanin da li mu se svidja Tijago iz Slobode, i da li bi ga zeleo u timu iza napadaca?

    0
    0
    Odgovori
  18. какве су шанде да следеће сезоне на терену од 1. минута гледамо Рајковића, Савићевића, Грујића, Јовића,…

    0
    0
    Odgovori
  19. Da li mozete da dovesete Oumarua? Bas bih nam odgovarao u napadu! I da li ce Rajkovic biti prvi golman? Ipak decko je zasluzio, najbolji golman evrope za mlade. Njega treba izbaciti pa bum u nemku veliki evropakiklub. Srecno i da bude dupla kruna!

    0
    0
    Odgovori
  20. Pogledati tri najtalentovanija igraca Radnickog iz Kragujevca koji mogu da dodju u zvezdu bez dinara a koji ce joj sigurno doneti veliki novac. ROSIC,PETROVIC,KOVACEVIC.

    0
    0
    Odgovori
  21. Da li imamo sanse za titulu posto situacija u klubu nije bas najbolja i da li planirate da zadržite kostur tima bar koliko ste u mogucnosti?

    0
    0
    Odgovori
  22. Prvo pozdrav redakciji a zatim i Tebi Nenade! Jako sam srecan sto ce na klupi biti jedan pravi Zvezdas ponovo. Mislim cenim i postujem i zahvalan sam Slavisi Stojanovicu beskrajno. E sad jedno pitanje koje vrvt necete postaviti ali ajde: Da li ce ti dozvoliti da sam kompletno sastavljas i upravljas timom??? to bi bilo jako lepo. A ajde jedno koje cete vrvt postaviti: Da se nadamo necemu ove sezone, mislim na trofeje ili ce osnovni cilj biti stvaranje tima???

    0
    0
    Odgovori
  23. да ли ће у наредној сезони савићевић и стефан михајловић добити више шансе јер су одлични играчи а поготово михајловић јер можеда буде нови жигић

    0
    0
    Odgovori
  24. Da li mislite da treba da se dovede jos jedno pojacanje u napadu ? posto se u medijima pise o povratku Oumarua i Kaludjerovica ..,a imamo rakica ,onjila,despotovica,JOVICA …

    0
    0
    Odgovori
  25. Kojom formacijom ce igrati Zvezda ove sezone?
    Da li ce Rajkovic biti prvi golman?
    Da li cete se konacno okrenuti Zvezdinoj skoli i koliko ce jos biti pojacanja?

    0
    0
    Odgovori
  26. Gospodine Lalatovicu,pokazali ste da ste veliki Delija izjavom posle pobede nad Partizanom kada ste jos uvek bili trener Napretka,e sad zanima me kao i vecinu ljudi da li ce te moci da forsirate skroz napadacku igru kao u Napretku koja je lijepa za oko takozvanu gol na vise ili treba da ocekujemo kalkulacije ,pomalo ofanzivnu igru i dosta opreznosti (sa dosta opreznosti se gubi napdacki stil)?To je bilo pitanje sad moje misljenje :Ovako mislim da je Gavric sjajan,kao i sva dosadasnja pojacanja (Djordjevic,Despotovic) Vjerovatno necete vise dovoditi napadace ali ako hocete po meni je mnogo bolja opcija Drazic iz OFK-e nego Trujic iz Napretka..Jos jedno pitanje Kakve su sanse da Regan od naredne sezone nosi dres Crvene Zvezde?

    0
    0
    Odgovori
  27. Zasto se vise ne radi individualno sa igracima, npr,posle treninga napadaci da rade zavrsnicu? Gledao sam par treninga svaki treci postize pogodak a sve je bezidejno i stihijski? Vi im objasnjavate osnovna kretanja? Mnogo vise rada !!!

    0
    0
    Odgovori
  28. Pozdrav Nenade, zanima me kao i vecinu navijaca da li postoje sanse da dodje Regan? I kakvi su planovi sa Rajkovicem i Jovicem? Hvala unapred i puno srece u trenerskoj karijeri.

    0
    0
    Odgovori
  29. potreban nam je srednji vezni,(koji umije da stane na loptu) i konacno treba dati sansu vukanu savicevicu,luki jovicu pruziti sansu da pokaze sta zna.Hoce li doci ko iz ofk-e?

    0
    0
    Odgovori
  30. Iako sam navijac Partizan, prema Zvezdi imam vrlo dobro misljenje…. Gospodine Lalatovicu, imali smisla drzati na klupi jednog od najboljih golmana, a ako ne i najbolji mladi golman, Rajkovic…..

    0
    0
    Odgovori
  31. Postovani gospodine Lalatovicu,da li mozete da obecate da kada dobijemo Partizan , dodjete zajedno sa igracima ispred Severa ,da zajedno proslavimo , puna podrska vasem radu od cigana iz Republike Srpske ..

    0
    0
    Odgovori
  32. Da li ce tacno da Zvezda pregovara sa Abubakarom ? koliko je realno da se vrate Lukovic i Zigic sobzirom na finansijsku situaciju u Zvezdi ?

    0
    0
    Odgovori
  33. Sa kojim igracima je najlakse raditi i koliko ste imali treninga do sada i da li je lakse raditi sa onima iz Beograda ili iz provincije ili sa sela.Da li je lakse raditi sa decom ili mladim igracima.I koliko trenirate sa mladjim kategorijama.

    0
    0
    Odgovori
  34. Zasto ne uzmene decu iz zvezdine omladinske skole kada sve osvajaju nego potpisuju tatini sinovi ??

    0
    0
    Odgovori
  35. Kako izgleda jedan trening u klubu poput Crvene zvezde i da li bi sa timom ne mora A tim zbog povreda otisli malo i po Srbiji i igrali prijateljske utakmice u velikim gradovima koji nemaju ligase ,a imaju stadione poput Kraljeva,Pirota,Zrenjanina,Zajecara,Mitrovice,Loznice,Cacka,…I da li mozete da nam kazete koliko vam se zivot promenio od prelaska iz malog mesta poput Krusevca u Beograd i kako provodite dan u Zvezdi.Razmislite o ovome oko utakmica narod u Srbiji zeli da gleda Zvezdu ali nema priliku i finansija da putuje do Beograda.

    0
    0
    Odgovori
  36. Ima li šanse da se organizuje neka prijateljska utakmica u Republici Srpskoj, jer ima dosta navijača koji bi da pogledaju Zvezdu uživo, kao što je bilo protiv Leotara prije nekoliko godina.

    0
    0
    Odgovori
  37. Šta mislite koliko je naša liga regularna?
    Imate li komentar na to da je cela nacija pogodila rezultate da će se tako namestiti po principu (kome treba) ?

    0
    0
    Odgovori
  38. Da li Lalatovic moze da obeca da ce isforsirati najveceg bisera omladinske skole Luku Jovica a ne da mali propadne kao mnogi talenti iz nase skole?

    0
    0
    Odgovori
  39. Da li postoji mogucnost da planirani mec protiv Borusije Dortmund bude odrzan na Marakani to bi bio spektakl a i mogucnost da klub zaradi od punog stadiona.Puno srece i zdravlja i da ponovo slavimo titulu!

    0
    0
    Odgovori
  40. Posto svi znamo da ste u odlicnim odnosima sa Nemanjom Vidicem, zanima nas da li ste ga nekada kroz pricu pitali da li ima zelju da zavrsi karijeru u Crvenoj zvezdi, ili je to nemoguce ?

    0
    0
    Odgovori
  41. Nenade,nemam pitanje,samo hocu podrsku da ti pruzim,gledao sam te kao mali na Marakani kao igraca,gledacu te opet samo u ulozi trenera,drago mi je da si opet deo Zvezde,nase velike Crvene Zvezde,samo napred !!!

    0
    0
    Odgovori
  42. veliki sam postovalac vaseg rada i verujem u vas uspeh u zvezdi,,,cini mi se da se ponovo radi na prenatrpavanju igraca iako se u medijima drugacije prica,,kao i da ce sansu dobiti klinci,,?posle nekoliko dana treninga koga od mladjih igraca vidite u prvom timu??i u kojoj formaciji planirate da igrate?pozdrav i da dugo ostanete u zvezdi

    0
    0
    Odgovori
  43. Gospodine Lalatovicu da li volite brze i prodorne igrače ? Pitam jer sam i sam takav, testiranja su pokazala da imam neverovatnu brzinu pa me zanima da li bi me doveli na probu ? Imam 19 god i igram srpsku ligu 🙂 Puno pozdrava od vatrenog zvezdaša, samo napred Lale vodi nas ka eliti.

    0
    0
    Odgovori
  44. Da li ima sanse da ostane Abiola Dauda,kakva je situacia sa Onjilom i da li ce doci Regan??
    Ako vec mislite da podmladite ekipu sta ce nam onda Saranov?? Kolike su sanse da Lazovic ostane ??

    0
    0
    Odgovori
  45. Da li računate na Stefana Mihajlovića koji je završio pozajmicu u Slobodi? Dokazao je svima da vredi na prošlim pripremama i u omladinskoj školi, da li čete mu pružiti priliku da dokaže i Vama?
    Od vas očekujemo Ligu Evrope u najmanju ruku 😀

    0
    0
    Odgovori
  46. Jovic, Mihajlovic, Rakic, Onjilo, Despotovic, vidim pominju se jos neki i tako je na svim pozicijama… Jel mozemo da ocekujemo neku promenu ili se praksa sa nezdravom konkurencijom nastavlja?
    Puno srece i uspeha, pratio sam i Napredak i Vozdovac zbog Vas i vrlo sam zadovoljan izborom Vas za trenera!

    0
    0
    Odgovori
  47. Pozdrav redakciji, kao i nasem novom treneru.
    Pitanje jednostavno, kakav stil igre planirate da nametnete timu?
    Mislim da ste pravi trener, za sadasnju ekipu. Situacija kakva jeste u Zvezdi, po meni dovodi do zakljucka da je jedino resenje da osnove tima budu iskusniji igraci, primer dajem Lukovic stub odbrane, Miki kapiten komandant veznog reda, Zigara ili Pantela napadaci. Sta mislite o tome?
    Para se nema, sto svaki dan slusamo, pa po svemu sudeci ova kombinacija iskusnih i talentovanih mladih fudbalera moze proci? Voleo bih da cujem Vase misljenj i o tome.
    Unapred zahvalan na odgovoru.

    0
    0
    Odgovori
  48. Nemam neko specijalno pitanje samo bih hteo da pozdravim nenada i da mu se zahvalim eto sto je prihvatio da sedne na vrucu stolicu zvezdine klupe u ovako teskoj situaciji i pokazao je koliki je zvezdas nadam se samo da ovi mladi igraci sto budu dosli i sto su vec dosli u zvezdi budu na duze staze a ne da cim dodje neka ponuda odu u drugi klub , i jos nesto nebi hteo sad ja da pricam ko bi trebo da bude prvi golman ali vec kad se postavlja pitanja o golmanima po meni bi rajkovc trebalo da dobije priliku da brani umesto bajkovica ipak je doveden kao najbolji golman u tom uzrastu sad je dobra prilika da se pokaze u pravom svetlu veliki pozzz

    0
    0
    Odgovori
  49. Dali ce te dati sansu mladom Luki Jovicu , Rajkovicu , Savicevicu , Arauhu , Nenadicu ?
    Kada vec pominjete podmladjivanje tima , uzmite talentovane klince iz skole .
    I uvezbavajte malo akcije neke , ne samo kao prosle sezone dodaj loptu mrdji on daje gol i tako uvek , sad nema mrdje i mislim treba uigravati kontra napade bolje , Milijas malo brze da trci 🙂
    Zelim ti svu srecu da osvojis titulu i ove sezone sa Zvezdom , i da ispunis moja ocekivanja .

    0
    0
    Odgovori
  50. Ko ce pojacati vezni red tj.bar priblizno zameniti Ninkovica i da li planirate pojacanja na krilnim pozicijama gde smo sad u deficitu? Razmisljate li o Milosu Bosancicu i Imamo li sanse za malog Drazica iz OFK Beograda?

    0
    0
    Odgovori
  51. U kojoj ces formaciji predvoditi nasu Zvezdu u novoj sezoni? i koga bi doveo iz nase lige u Zvezdu? Pozz Nenade, Sremska Mitrovica je uz tebe! 🙂

    0
    0
    Odgovori
  52. Šefu stručnog štaba i gospodinu Nenadu Lalatovicu bi postavio pitanje, Da li ce se Oumaru vratiti na Marakanu ??

    0
    0
    Odgovori
  53. Da li ce po Vasem misljenju biti bolji buduci tim od proslog,kolika je verovatnoca da osvojimo titulu i da sledece godine pocnu pripreme za L.S. ? Zvezda nema 5 omladinaca koji bi mogli da igraju u prvom timu i zato dovodite igrace i zaduzujete se?

    0
    0
    Odgovori
  54. Da li se moze ocekivati ove sezone Luka Jovic u prvom planu u napadu? kao i vase misljenje,na pitanje, da li je realan dolazak Lukovica u Zvezdu?

    0
    0
    Odgovori
  55. Evo koga bih mogli da dovedete
    Ibrahim Gay
    Mamadou Niang
    Vinícius Pacheco dos Santos
    Огњен Короман
    Александар Јевтић
    Sávio Oliveira do Vale
    I ko ce biti na golu Zvezde ?

    0
    0
    Odgovori
  56. Da li bi ste vratili Oumarua Abubakara? On bi bio odlicno pojacanje. Sta vi mislite o njemu?
    Da li postoji mogucnost da se vrate Nikola Zigic i Milan Bisevac? Koje je vase misljenje o njima?

    0
    0
    Odgovori
  57. Nenade,svaki klinac koji navija za zvezdu sanja da posigne sa kapitenskom trakom gol u derbiju..ti si to ostvario,mozes li nam reci kakav je osecaj i kako si to proslavio?:)

    0
    0
    Odgovori
  58. Da li će biti odigrana humanitarna utakmica sa Borcem u Banja Luci i ako da,da li vam je poznat datum.Samo da znate da imate potpunu podršku Delija iz Srpske.Sretno!

    0
    0
    Odgovori
  59. Gosp. Lalatovicu zasto kupujete starije igrace?
    Dajte sansu mladjima,ovima iz omladinskog pogona.
    Neko od njih ce ove godine eksplodirati i cena ce im porasti dosta vise,bolje je da njih vise forsirate.
    Ne razumem zasto nam trebaju stariji,vec imamo Rakica I Onjila u napadu,i sada Despotovic,a spominje se i Omaru.
    Zasto gomilati napad?
    Dajte sansu onima koji su je zasluzili. 🙂

    0
    0
    Odgovori
  60. Da li još uvijek važi ono da će Crvena Zvezda odigrati humanitarnu utakmicu sa Borcem u Banjojluci?
    Pozdrav iz Republike Srpske.

    0
    0
    Odgovori
  61. Da li ce Rajkovic biti prvi golman i da li ce Luka Jovic napokon imati vecu minutazu? Tome se svi iskreno nadamo,strasan igrac.

    Lale imao si udjela u osvajanju titule ove godine,veliko hvala na tome i srecno u daljem radu!

    0
    0
    Odgovori
  62. Koji segment fudbalske igre smatrate najvaznijim i kakav ce fudbal zvezda igrati naredne sezone . Poz od Kumanovo Makedonija verujemo u tebe g. Lalatovicu

    0
    0
    Odgovori
  63. Da li ima sanse da Jovic igra na primer svaku drugu utakmicu po 15 min ? Da li planira da ubaci i Stefana Mihajlovica u rotaciju kao i Ozegovica?

    0
    0
    Odgovori
  64. Koja je vasa najveća želja ovog prelaznog roka? Da li ce u zvezdu doci Lukovic,Abubakar, Regan i Trujic ?Ko ce otici,a ko ostati u zvezdi? Koji golman ce doci u zvezdu Borjan ili Saranov?

    0
    0
    Odgovori
  65. Predozi:Mogao bi Darko Lazic da igra centralnog beka sa Pavicevicem da bi stasao u dobrog stopera.Zvezda-Dortmund na Marakani bila bi puna Marakana bio bi to veliki dobit za Crvenu zvezdu.

    0
    0
    Odgovori
  66. сматраш ли да је фудбалерима лакше да нађу лијеопу дијевојку за озбиљну везу за разлику од оних младића мање познати који се не баве спортом и нису познати и можеш ли нам испричати неку анегдоту из карантина у вријеме док си играо у звезди?

    0
    0
    Odgovori
  67. Zelim da pitam trenera Lalatovica, da li ima u planu igru sa jednim snaznijim spicem, kao sto je na primer Dauda ako ostane, i sa dva ofanzivnija bocna fudbalera koji bi bili nesto kao poluspicevi i prakticno kada bi bila nasa lopta igrali bi sa tri spica?A sa druge sprane dok bi bili u fazi odbrane, sa dva zadnja vezna, primera radi Kovacevic i Gogic i jednim iskusnim centralnim veznim, primer Milijas, imali bi jak bedem ispred, nadam se i ove sezone, iskusne odbrane.Mislim da je Zvezda imala itekako problema sa ekipama kod kojih ostanu 3 ili cak 4 fudbalera na Zvedinoj polovini posle gubitka lopte i na taj nacin vrlo cesto ugrozavaju gol, posle nasih brzopletih poteza i gresaka u fazi prelaska iz odbrane u napad.Voleo bih da cujem Nenadovo strucno misljenje o svemu ovome.Hvala.

    0
    0
    Odgovori
  68. Da li ste 100% sigurni u kvalitet Despotovica,Djordjevica i Gavrica?Ako mozete u jednoj recenici opisati svakog od njih( njihove kvalitete,nesto po cemu se oni isticu).
    I jedna molba : Nemojte dovoditi ni Kaludjerovica ni Trujica,bolje ne zuriti s pozicijom spica jer se to pokazalo kao lose( Onjilo).Bolje sacekati i dovesti nekog kao Mrdju(ne bitno da li je stariji jer nema mnogo starijih igraca u Zvezdi ,bitno je da moze da da 15 ili vise golova u sezoni a to trenutno ova 2 pomenuta ne mogu).Srecno!

    0
    0
    Odgovori
  69. да ли си био у немилости тренера у иностранству јер си одиграо мало утакмица и можеш ли објаснити живот у њемачкој некоме који није имао прилике да живи тамо -шта ти се тамо лично допало а шта није ?

    0
    0
    Odgovori
  70. Gospdine Lalatovicu cestitke na ispunjenju snova! -) Evo pitanje ako moze zasto da dovodimo saranova kada vec imam jednog od najboljih mladih golmaana evrope treba dovesti samo kakvu laganu zamjenu Rajko ce da rasturi!!

    0
    0
    Odgovori
  71. Koje nase „zlatne omladince“ biste htjeli dovesti u ovom prelaznom roku i da li je neki od njih potencijalno pojacanje?

    0
    0
    Odgovori
  72. читаш ли звездине форуме гдје играчи пишу које би играче вољели у звезди и да ли би покушао одласком нинковића довести милинковића из слована ако је слободан играч?

    0
    0
    Odgovori
  73. Bilo je dogovoreno sa bivsim predsednikom kluba Draganom Dzajicem,da Fk Crvena Zvezda dodje u Gracanici i proslavi titulu.Zbog ostavke predsenika Dragana Dzajica nije doslo do toga.Pitanje za trenera Nenada Lalatovica jel bi mogli da dodju u Gracanici da proslave titulu !?

    0
    0
    Odgovori
  74. волио би да више играча из републике српске игра у скоријој будућности у звезди и да ли ћеш појачати скаутинг службу у тражењу талентованих играча са ове стране дрине?

    0
    0
    Odgovori
  75. волио би да више играча из републике српске игра у скоријој будућности у звезди и да ли ћеш појачати скаутинг службу у тражењу талентованих играча са ове стране дрине?

    0
    0
    Odgovori
  76. Pozdrav novom treneru.Pre svega da vam pozelim mnogo srece i titulu sa Crvenom zvezdom.Da li se na spisku zelja za ovaj prelazni rok nalaze Cavric,Drazic i Oumaru?

    0
    0
    Odgovori
  77. Nemam pitanja,samo zelim da ti se zahvalim sto si dosao u ovakvoj teskoj situaciji u nas klub.Verujem u tebe… E sad do TITULE… 😀

    0
    0
    Odgovori
  78. Koju taktiku planiraš da forsiraš? Znam da će to najviše zavisiti od igrača, ali koju bi ti najradije primjenjivao?

    0
    0
    Odgovori
  79. постоји ли могућност да звезда одигра још коју јаку провијеру са тимовима из јаких европски лига рецимо тулуза гдје игра нинков и спајић?

    0
    0
    Odgovori
  80. Nemam pitanje ali samo predlozi

    1) Molim Vas dovedite Vujadina Savica. Dignite kredit, prodajte 5 igraca. Samo njega dovedite. Niko nece da se bori kao on.

    2) U napad stavite Luku Jovica i Stefana Mihajlovica. Stefan je bio na pozajmici u Slobodi. Strasan napadac, samo treba da proradi.

    3) Nemojte ni slucajno da dovedete Saranova ili Borjana. Gurajte mladog Rajkovica. Pred njim je velika buducnost.!

    0
    0
    Odgovori
  81. Занима ме то шта ће се урадити поводом напада, јер Мрђа више није ту, са Даудом не знам шта се дешава, а оног пања Оњила подхитно пустити да иде?

    0
    0
    Odgovori
  82. који те је играч у каријери најбоље чувао и памтиш који лакат противничког играча и да ли је некад боље да играч добије и црвени картон него да примимо гол у задњим мин?

    0
    0
    Odgovori
  83. Lale puno sreće u Zvezdi.Pitanje: Da li je moguć dolazak Lukovića (ruski mediji su najavili njegov dolazak na Marakanu), ko bi mogao da pojača vezni red i da li će Zvezda stvarno odigrati prijateljski meč sa Borusijom???
    Srećno majstore!!!Čekamo titulu 🙂

    0
    0
    Odgovori
  84. волим звезду али мислим да дуго времена игра споро и може ли се то промијенити
    довођењем брзих играча јер у минуло сезони сам страховао до задњег мин поготово кад смо имали минимално вољство?

    0
    0
    Odgovori
  85. Kolike su šanse da se u klub vrati Abubakar Oumaru i da li je stvarno ostvaren kontakt sa njegovim menadžerom, kao što je ovaj portal i pisao? I ako jeste, jesu li pregovori odmakli i dokle?
    I da li definitivno želite da dovedete Čavrića, kao što su pisali gotovo svi mediji?
    Veliki pozdrav iz R. Srpske za nekadašnjeg kapitena i sadašnjeg šefa! Lalate, sve najbolje!

    0
    0
    Odgovori
  86. Колико је пратио рад свог претходника на клупи и хоће ли преузети нешто из његовог рада, на пример неке акције из прекида које су доносиле резултате просле сезоне. Велики поздрав и пуно среће, па да славимо дуплу круну.

    0
    0
    Odgovori
  87. Da li je cuo izjave Milosa Bosancica i Zvjezdana Misimovica da bi zeleli da dodju u Zvezdu? Kakvo on ima misljenje za njih i da li je moguce da dodju ovog leta u Zvezdu? 🙂

    0
    0
    Odgovori
  88. Kao prvo , sve najbolje i srecno! 🙂
    A pitanje je , ustvari nije to ni neko pitanje , ali da li ce Rajkovic i Jovic konacno dobiti prave prilike ?

    0
    0
    Odgovori
  89. Pozdrav !Pre svega puno srece u novom starom klubu.Pitanje se odnosi na kondiciju,nekako mi se cini da se svake godine postoji taj problem i da igraci nisu dovoljno spremni.A tada se pojavi nervoza,pad koncentracije,pa dali ima ozbiljan plan da igraci docekaju prvenstvo spremni sto odsto !

    0
    0
    Odgovori
  90. можеш ли укратко рећи како се пробија противнички бункер и да ли још нешто изузев оловке и папира користиш док смишљаш тактику?

    0
    0
    Odgovori
  91. Da li je cuo izjave Mlosa Bosancica i Zvjezdana Mismiovica da bi zeleli da dodju u Zvezu? Kakvo on ima misljenje za njih i da li je moguce da dodju ovog leta ? 🙂

    0
    0
    Odgovori
  92. Puno srece nasem Lalatu,nadam se da cemo sa njim na celu odbraniti titulu i formirati nekoliko mladjih fudbalera.Pitanje za njega:Da li ce Luka Jovic dobiti neku vecu minutazu i u kakvoj formaciji ce Zvezda igrati tokom sezone? Pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  93. бојиш ли се фамозног првог кола шампионата јер звезда дуго није побиједила прво коло и твоје мишљење о кечапу из новог пазара

    0
    0
    Odgovori
  94. сматраш ли да би са павлоским ,милинковићем и чаврићем у првих 11 освојили титулу?

    0
    0
    Odgovori
  95. да ли ћеш покушати вратити још неке играче генерације 93 годиште који су поникли у звезди са ковачевићем и деспотом?

    0
    0
    Odgovori
  96. Postovani,

    Poznato je da u utakmicama protiv Zvezde vecina ekipa igra bunker varijantu. Postoji li mogucnost da Crvena Zvezda ove sezone odigra u stilu Holandske reprezentacije sa formacijom 4-3-3 koja je mnogo ofanzivnije nago dosadasnja Zvezdina taktika sa 5 igraca na sredini i 1 napadacem. Dosta navijaca se uzelelo lepog fudbala ali u zadnjih nekoliko sezona to nije vidjeno. Hvala

    0
    0
    Odgovori
  97. Da li se osim pojacanja iz JSL mogu ocekivati i neki sa strane? TIpa Andrija Kaludjerovic, Aleksandar Lukovic i ko bi bio vase idealno rjesenje za upraznjeno mjesto na golu? Da li Ognjen Rajkovic ili neko pojacanje?

    0
    0
    Odgovori
  98. Da li ima šanse da se vrati Žigić U Zvezdu?Koji spic tandem planirate u sledećoj sezoni? Ko ce zameniti Daudu a ko Mrđu?

    0
    0
    Odgovori
  99. Prvo zelim da Vam cestitam na tome sto ste postali trener Zvezde i zelim Vam mnogo uspeha.
    Zanima nas,da li ce Rajkovic ostati da brani kao prvi golman, da li ce Cavric doci u Zvezdu, i sa koliko napadaca mozemo da ocekujemo u utakmicama? Pozdrav od Delija iz Vrbasa

    0
    0
    Odgovori
  100. Da li planirate da „bacite u vatru“ Vukana Savicevica, koji po mnogim navijacima nije dobio pravu sansu prosle sezone? I da li po vama mladi Predrag Rajkovic zasluzuje da bude prvi golman Crvene Zvezde?

    0
    0
    Odgovori
  101. запазио сам видаковића из напредка као интересантног играча поготову што је забио партизану у двије утакмице играјући задва клуба погодке па ме интересује имали шансе да појача звезду?

    0
    0
    Odgovori
  102. Zelio bih prvo da pozdravim Lalatovica,koji je i u ovim teskim trenucima ipak pokazao koliki je Delija i zazelim mu puno uspijeha u vodjenju naseg najveceg kluba,a onda i da mu postavim samo jedno pitanje:Da li ce on,ipak kao relativno mlad trener,vise se osloniti na omladinski pogon i pruziti priliku nekim mladim igracima kao sto su Rajkovic,Savicevic,Jovic ili ce ipak oslonac ekipe biti stariji igraci?

    0
    0
    Odgovori
  103. Какви су планови са Рајковићем?
    Ја не разумем, јел он осуђен да му Звезда упропасти каријеру – ако ће већ да се доводе голмани неки и НЕЧИЈИ, хоћете ли бити ЉУДИ и пустити га да иде?

    Шта да очекујемо од Савићевића – његов развој и напредак ме плаше…некако ми се чини да ће пропасти. ДАЈ БОЖЕ ДА ГРЕШИМ

    0
    0
    Odgovori
  104. Poznavajuci cinjenicu da se prosli trener odlicno snasao u Zvezdi, i kako treba igrati u JSL.
    Da li planirate preuzeti neke od ideja i metoda Slavise Stojanovica ili radite iskljucivo po svom planu i programu?

    Pozdrav iz Republike Srpske!

    0
    0
    Odgovori
  105. Pozdrav redakciji i nasem treneru kome sam licno pozeleo na Vracaru dok je vodio Vozdovac da na kraju sezone preuzme Zvezdu,hvala Bogu pa se obistinilo. Pozeleo bih mu svu srecu i duplu krunu! Pitanje je da li ce i koliko jos igraca doci u klub?

    0
    0
    Odgovori
  106. Zasto se dovode pojacanja kad iste takve igrače imamo i u omladinskoj skoli ,mozda nisu jos iskusni ali po meni je bolje njima dati sansu jer vec znaju kako je igrati u zvezdi ??

    0
    0
    Odgovori
  107. Prvo bih ti cestitao na mozda zivotnoj sansi , i zelim ti mnogo trofeja sa zvezdom. Zanima me da li ce doci Lukovic , i da li ce zvezda dovesti neko veoma zvucno ime u ovom prelaznom roku. I zanima me , da li ce biti neka pripremna utakmica u austriji.

    Jos jedan pozdrav i puno srece majstore , imas podrsku cele Crveno – Bele stajerske.

    0
    0
    Odgovori
  108. Zasto dovodite jos jednog golmana, zar nije logicnije da sansu dobije Rajkovic koji se vec dokazao u mladjim selekcijama Srbije? I da li ce Luka Jovic dobijati sansu ove sezone ili ce igrati u omladincima?

    0
    0
    Odgovori
    • na prvo pitanje ti mogu i ja odgovoriti. Otišli su Vesić i Kirovski, tako da nam je Rajković trenutno jedini golman i potreban nam je bar još jedan

      0
      0
      Odgovori
  109. Da li mislite da ove sezone moze do titule,i da li misli da postoji nade da se Zvezda izvuce iz ocajne finansijske situacije?
    Da li su dugovanja realno prikazana,obzirom na to da dovodimo igrace?

    0
    0
    Odgovori
  110. Nenada da li nam mozes reci nesto o Lukovicu,ima li sanse da dodje.
    I da li ce neko od Zvezdinih omladinaca sto su prikljuceni prvom timu dobiti sansu u narednoj sezoni.

    0
    0
    Odgovori
  111. Pozdrav svima iz redakcije i naravno poseban pozdrav Lalatu i zahvalnost za nesebicnu pomoc u osvajanju prethodne titule FKCZ. Znam da je rano za ovo pitanje,ali zanima me kakve su sanse da budes visegodisnje resenje na klupi CZ? Imam utisak da si pravi za klupu Zvezde jer znas svaku poru kluba i gajio si se na Marakani od malih nogu,sto znaci da si vaspitan pobednicki. Ne pitam iz ugla kluba,nego iz tvog ugla. Koliki je motiv Zvezda,a koliki finansije u tvojoj trenerskoj karijeri,obzirom da si nesto zaradio i kao igrac? Pozdrav,zelim ti da budes Zvezdin Aleks Ferguson

    0
    0
    Odgovori
  112. Verovatno mu ovo pitanje nece biti postavljeno,ali vredi probati.
    Koliku ce imati moc da sam sastavlja tim i konacno stane na put raznim menadzerima da sastavljaju tim trenerima Zvezde?!?
    Unapred zahvalan..
    Ovo pitanje postavljam,jer mi ovaj dolazak igraca podseca na period kad je Lukic dosao i dovodio sve bez ugovora i slobodne igrace a decu iz omladinske skole stavio po strani..
    Na kraji svi znamo ishod Cukaricki,Spartak,Rad i ostali klubovi su ih pokupili i na kraju opet nama prodali… Ne bih da se ponovi ista greska!

    0
    0
    Odgovori
  113. Колике ду шансе да доведете Жигића и да ли ће Рајковић бити први голман? Позз

    0
    0
    Odgovori
  114. Pitanje za našeg trenera: Da li zna nešto o dolasku Trujića u Zvezdu i koliko je to realno pošto je bio u mlađim kategorijama rivalskog kluba? Isto pitanje samo što je u ovom slučaju Regan, pošto sam pročitao negde da nije prošao probu u Ajaksu. Veliki pozdrav i podrška za našeg kapitena i trenera!

    0
    0
    Odgovori
  115. Hteo bih da znam, dali cete pokusati da vratite neke od starih fudbalera zvezde? Prosle sezonesu to bili milijas i ninkovic. Sada bih mogli zigica, lukovica, bosko jankovic?

    0
    0
    Odgovori
  116. S obzirom na to da je sa svakom ekipom koju je do sada vodio forsirao ofnzivan stil igre da li će tako nastaviti i u Crvenoj zvezdi i koja je razlika između trenerskog i igračkog posla u Zvezdi s obzirom na to da je sa uspehom nosio dres kluba sa Marakane.

    0
    0
    Odgovori
  117. Postovani gospodine Lalatovicu,

    da li vi zaista volite Zvezdu? Da li cete svojim izjavama u medijima biti gospodin i Covjek, jer to je ipak na kraju krajeva najvaznije?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter