0
Domaći fudbal

STARSPORT

Partizan dovodi bivšeg igrača Zvezde?

Objavljeno: 30.06.14 u 09:45

Uprava fudbalskog kluba Partizan, koji se trenutno priprema za neplanirani „izlet“ u Ligu šampiona, mogla bi uskoro da pojača konkurenciju u svom timu angažmanom Nikole Vujadinovića.

STARSPORT
STARSPORT

Naime, kako prenose crnogorski mediji, Vujadinović je nedavno ostao bez ugovora i trenutno je slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Šturmom iz Graca.

Kako se saznalo, uprava crno-belih ostvarila je prvi kontakt sa ovim igračem koji se podjednako kvalitetno snalazi u ulozi štopera i levog beka, i pregovori su već započeti.

Nikola Vujadinović je nastupao u Šturmu od 2012. godine, za ovaj klub je odigrao ukupno 69 mečeva i čak 10 puta je bio strelac, što je izuetno puno za igrača odbrane.

Pre Šturma, ovaj 27-godišnji igrač nastupao je za Zetu, Aberdin, Udineze, CSKA Sofiju, Javor. U karijeri je sakupio šest nastupa za mladu reprezentaciju Crne Gore. Ono što je zanimljivo: Vujadinović je prošao kompletnu omladinsku školu Crvene zvezde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter