3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Alivodić i Tubić ne ispunjavaju Partizanove kriterijume?!

Objavljeno: 29.06.14 u 12:33

Predsednik Partizana Dragan Đurić potvrdio je da će u Humsku ovog leta doći Enver Alivodić i Nemanja Tubić, koji su bili na pragu prelaska među crno-bele.  

 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prošle nedelje, na korak od Partizana bili su i Alivodić i Tubić, kao i Marko Lomić, ali na kraju nijedan od njih neće pojačati crno-bele.

“Nismo zainteresovani za Tubića. Smatramo da taj profil igrača već imamo u timu, potreban nam je neko ko može da donese nešto novo u igri. Isto važi i za Alivodića, iako se radi o kvalitetnom igraču, ipak ne bi mogao da igra za Partizan, jer na toj poziciji već imamo Živkovića i Luku. U ovom trenutku nam nije potrebno gomilanje igrača na jednoj poziciji“, objasnio je Đurić, a prenosi Kurir.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Đuriću idi više iz Partizana jeb.. ti familiju l decu lopovsku zatvoriće nas i ugasiti kao komšinicu i tri puta gore

    0
    0
    Odgovori
  2. Naslov bi trebao da glasi „Nista od pojacanja za Partizan ove sezone!“ Nasao Djuric da komentarise ko valja a ko ne za Partizan a prosle godine nije znao kako se prezivao fudbaler koji je Partizanu doneo titulu u 90. minutu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter