0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Dragan Stojković Piksi: Imam ponudu Saveza

Objavljeno: 19.06.14 u 11:40

Nekadašnji predsednik FK Crvena zvezda, legendarni fudbaler tog tima, Dragan Stojković, izjavio je da pred sobom na stolu ima ponudu da dođe u Fudbalski savez Srbije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Jedan od najboljih igrača u istoriji srpskog fudbala, Dragan Stojković Piksi, mogao bi da se vrati u zemlju u kojoj nije od odlaska sa mesta predsednika Zvzede.

Kako kaže „peta Zvezdina zvezda“, pred sobom na stolu ima ponudu da preuzme kormilo nad „Orlovima“ u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

„Imam ponudu FSS-a. Nisam je ni prihvatio ni odbio. O svemu ću doneti odluku po završetku Svetskog prvenstva. Trenutno radim kao stručni konsultant za jednu japansku televiziju“, izjavio je Stojković u razgovoru za dnevni list „Informer“.

Bivši fudbaler i predsednik Crvene zvezde uveren je da poseduje kvalitet za ovu funkciju, ali će njegova konačna odluka, ipak, sačekati kraj Mundijala u Brazilu.

On je dodao da se već, pre nekoliko nedelja, sastao sa čelnicima FSS-a u Lisabonu, te da su tu vođeni prvi razgovori na tu temu:

„Istina je da smo se videli, ali od tada se nisam čuo ni sa Tomislavom Karadžićem ni sa Zoranom Lakovićem“, kazao je Piksi uz opasku da je pre nekoliko meseci imao ponudu iz Engleske i da su, čak, vođeni i pregovori:

„Imao sam ponudu, to je za mene bilo veliko iskustvo, taj dvočasovni razgovor u Londonu. Bilo je i nekih kombinacija za Francusku, Australiju i Dubaji“, zaokružio je priču Dragan Stojković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter