Odavno je poznato da kapiten Nenad Milijaš, Miloš Ninković, Dragan Mrđa, Filip Kasalica, Luka Milunović napuštaju Crvenu zvezdu, a njima se pridružio i Nigerijac Abiola Dauda.  

FOTO:STARSPORT

FOTO:STARSPORT

Naime, kako Zvezda i Nigerijcu duguje određenu sumu novca, jasno je da će moći da napusti klub kao slobodan igrač. On ovih dana u Beogradu individualno trenira, uz nastavak terapije posle povrede koja ga je u finišu sezone odvojila od terena, prenosi Sport.


Prema pisanju ovog lista, Dauda se nalazi ponovo na meti turskih klubova Gacijantepa i Genčlerbirligija, koji su i zimus pokušali da ga angažuju. 

Istovremeno, sa Marakane stiže informacija da drugi Nigerijac, Ifeani Onjilo, po svoj prilici ostaće na Marakani i u narednoj sezoni pokušati da se izbori za minutažu, pošto nije dobijao mnogo prilike da se dokaže od kako je stigao iz Javora. 

Ukoliko dođe do ovog očekivanog epiloga, da Marakanu napuste Mrđa, koji je najavio tužbu protiv kluba, Dauda i Kasalica, crveno-beli će na raspolaganju imati samo Đorđa Rakića i pomenutog Onjila.

Šta vi mislite koje je najbolje rešenje za napad crveno-belih?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.