0
Domaći fudbal

Superliga traži odlaganje odluke o reflektorima

Objavljeno: 13.06.14 u 21:25

Izvršni odbor fudbalske Superlige zatražio je od Fudbalskog saveza Srbije (FSS) da za godinu dana odloži odluku koja se odnosi na to da klubovi moraju da imaju reflektore na stadionima.

jsl

„Izvršni odbor razmatrao je odluku FSS koja se odnosi na obavezu igranja utakmica na stadionima koji imaju reflektore. Konstatovani su i uočeni pravni problemi koji sprečavaju klubove da izgrade reflektore na svojim stadionima. Doneta je odluka da se Izvršnom odboru FSS uputi zahtev da se primena odluke o igranju utakmica isključivo na stadionima koji poseduju reflektore odloži za još jednu takmičarsku sezonu“ – navedeno je na sajtu Zajednice superligaša.

Klubovi koji trenutno nemaju reflektore su Rad, OFK Beograd, Donji Srem, Mladost iz Lučana, subotički Spartak i kragujevački Radnički, dok su stadioni Borca i Novog Pazara u fazi rekonstrukcije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter