0
Fudbal

Suarez odmara protiv Kostarike, kako bi spreman dočekao Engleze (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.14 u 16:47

Fantastični napadač Liverpula i urugvajske reprezentacije Luis Suarez oporavio se od povrede kolena i spreman je da zaigra za svoj nacionalni tim na Mondijalu. Ipak, vrlo je verovatno da će preskočiti prvi meč sa Kostarikom, koji je na programu u subotu od 21 čas.

urugvaj poljska

Navijači dvostrukog šampiona sveta mogu da odahnu. Luis Suarez će predvodi napad Urugvaja na predstojećem Svetskom prvenstvu u fudbalu, pošto je njegova povreda kolena sada prošlost. Fudbaler Liverpula je odradio nekoliko treninga sa ostatkom tima, ali će zbog predustrožnosti preskočiti prvi meč sa Kostarikom i selektoru Oskaru Tabarezu se staviti na raspolaganje za derbi utakmicu drugog kola grupe D sa Engleskom.

Kako bi skinuo kamen sa srca navijačima, poslao je video poruku u kojoj potvrđuje da je spreman da sa saigračima napadne trofej namenjen najboljoj selekciji planete.

„Želeo bih da pozdravim sve navijače Urugvaja i moje fanove i da im kažem da je moje koleno sve bolje. Iz dana u dan treniram i osećam se dobro. Hvala svima na podršci koju ste mi dali dok sam bio povređen, a na meni je sada da se fokusiram na Mondijal i dam maksimum kako bi Urugvaj zabeležio što bolji rezultat“, istakao je vidno raspoloženi Suarez.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter